nem reesz :)))

1K 36 12
                                    


Ki latta mar a 'Ha maradnek' c. filmet??? En igen! Es bogtem rajta... Tegnap meg ma lattam... Es sirtam... Nem nem bogtem! Nagyon meghato film..
Erzelmekben dus... Sok helyen olvastam a neten hogy nekik nem tetszett... Hat es? Szerintem ez egy kibaszott jo film... -mar elnezest- es olyan hulye indokkal jonnek hogy nem jo... "Ket fiatalnak a hulye szerelmi szenvedeserol szol..." "ket szerencsetlen nem tudja eldonteni mit akar"... Hogy kettot emlitsek... De mar nem azert ez nem teljesen errol szol... Hanem egy lanyrol aki balesetet szenved, elveszti a csaladjat, komaban van, es a vissza emlekezesek betekintest engednek arra milyen boldog volt elotte... Es srac is kell bele igen! Es a zenerol is szol... Es nem igaz hogy nem tudjak eldonteni... Eltudjak de ez a tinik mai vilaga... Most nem azert de szoljon arrol hogy van egy csaj akinek bejon egy srac aztan ossze vissza dunak aztan ossze vesznek megint osszejonnek stb... ? Mint a mai amcsi filmek? Nem! Ez direkt az erzelmekre jatszik... A Hachiko is ilyen... Erzelmes film... Ez megmutatja mennyire erezzuk at mas helyzetet noha tudjuk hogy csak film... Es ki nem bogott/bogne azon hogy a lany elveszti a csaladjat? Akiket mindennel jobban szeretett? Es mikor a nagyapja bemegy hozza es sirva mondja el neki hogy ha elakar menni a lany akkor o nem haragszik? Hat nalam megnyitotta a csapot... Igen es jo 1 orat sirtam rajta... Nezzetek hulyenek ez van... Engem meghatott... Es Chloë is nagyon jol alakitja Mia szerepet... Valaki csak miatta utalja a filmet... Vagy Jamie miatt... Dehat o is nagyon jol alakitja Adamat... Konyorgom ezert utalni egy filmet??? Miert ok jobban csinalnak mint a szineszek vagy mi?

Na mindegy engem ez idegesitett aztan gondoltam megosztom veletek... Irjatok meg a velemenyeteket hogy mit gondoltok errol letszives... Remelem nem csak en gondolom igy...

Aki nem tudja milyen a film tessek a video ott fent.. Szerintem mar igy tok jo... En mar ezen is sirok.. Szoval... Nezzetek meg erdemes!!

 Nezzetek meg erdemes!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Itt a nagypapaja azt mondja a vegen "ha el akarsz menni, tudd hogy en nem haragszom"... Mar ezert elsirom magam... Es ez angol de akkor is... Erzelmi hullamvasut...

Magyar felirattal...

Bárány...Where stories live. Discover now