1. Bölüm

27 4 1
                                    

Erza:
- sabah alarmın sesiyle uyandım yanımdaki yatakta yatan julvia ya baktım orangutan gibi uyuduğu için alarmın sesini duymamıştı. Yanına gidip onu düştüm ama uyanmadı bende dayanamayıp üstüne atladım. O korkuyla havaya sıçradı.
Julvia:
- tamam beş dakika daha veremez miydiniz erza hazretleri acabaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Erza sinirli bir ifade ile bana baktı"seni aşağıda bekliyorum 10 dk kan var ,ha şunu da unutma bugün okuln ilk günü "dedi ve çıktı bende hemen üstümü giyip indim ve evden çıktık okula vardığımızda güzel bir yerdir diye içeri girdik loncadan ayrılmıştır bu çok üzücüydü. Müdürün odasına çıktık.
İçeri daldık .
Müdür:
- evet siz yeni gelenler olmalısınız sınıflarının bunlar"dedi erza ile ayrı sınıftaydım o sırada içeri 2 tane çocuk girdi ve konuşmaya başladılar"bizi çağirmışsın birşey mi vardı" bunu bize bakarak söylemişti ve birazda sinsi bir bakış
Müdür:
- evet çağırdım gray ve jellal bu kızlar sizin sınıfınızda arkadaşlarınıza tenefüste okulu gezdirin tamam bu kadar şimdi julvia sen grayle aynı sınıftasın ,erza ise jellalle aynı sınıfta anlaştık mı gray ve jellal bizi çekerek "merak etme müdür bu kızlar bize emanet" kolarrını çektiler ve kolumuzdan tuttup bizi sınıflara soktular. Sınıftakiler bize bakıyordu o sırada hoca geldi herkes tek tek kendini tanıttı. En sonunda sıra bana geldi. Ayağa kalktım yanım boştu kendimi tanıttım o sırada gray içeri daldı .
Hoca:
- gray nerdesin sen ve kıyafetlerin nerde senin bakışım?gray hiç aldırmadan yanıma geldi ve oturdu galiba kıpkırmızı olmuştum ki herkes bana bakıyordu. Acaba bundan sonra ne olacaktı.

Lucy'nin LanetiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin