22

146 5 0
                                    

Dit is h22 hope you like It =D Denatjex

POV. Eva

Ik voel als laatst een hand op mijn schouder. nu is het vast met me gedaan..... Ik ontwaak en merk dat ik thuis op de bank lig. Ik zie Harry naar me kijken. Hij legt me uit dat hij me vrij heeft gekocht. Ik vraag aan hem hoe lang ik bewusteloos was... Blijkbaar 2 dagen en 4 uur... ik ben even stil totdat ik me bedenk dat ik mezelf niet heb gesneden. Ik schrik van mijn gedachte en vraag aan Harry of iedereen nog leeft. Maar helaas.. Louis en Liam zijn al dood. Ik begin te snikken. " Dus 1D bestaat niet meer ?! " vraag ik langzaam. " Ja " antwoord hij. " We zijn ook al onze fans en ons geld kwijt. " zegt hij langzaam. " Door mijn schuld ... ik heb jullie in gevaar gebracht... Had ik jullie maar nooit ontmoet !? Dan was dit ook nooit gebeurd !?

Harry kijkt me vragend aan. Ik loop naar de keuken en probeer zelfmoord te plegen. Maar Harry is me net te snel af en houd me tegen. Na een paar pogingen val ik verdrietig op de grond neer en hoor hoe het mes op de grond valt. " Ik verlies al mijn dierbaren... " Als Harry even niet oplet snij ik mezelf. Ik wil nog dieper gaan maar dan rollen de tranen over mijn wangen en voel ik hoe Harry het mes uit me haalt. Ik krijg alleen van de gedachten al een rilling. Ik voel hoe Harry me naar mijn kamer brengt. Ik hoor een schot en voel hoe ik de grond raak. Geschrokken kijk ik op en zie Harry op de grond liggen met een bloedvlek op zijn t-shirt . " Blijf in leven voor mij .... " zijn de laatste woorden die uit zijn mond komen.

Ik voel hoe mijn tranen over mijn wangen rollen. Ik doe wat Indy zegt en toch ... Nu ben ik het zat ! Zeg ik hardop en loop de straat op. Ik hoor een bromgeluid van een auto en kijk opzij. Ik zie een auto met Indy achter het stuur op me afkomen .. ik blijf stokstijf stilstaan en zweef uit mijn lichaam. Ik zie hoe mijn lichaam onder de auto ligt en zie net nog hoe Indy wegvlucht met een smile op haar gezicht. Daarna voel ik hoe ik omhoog word getrokken naar een witte plek. Ik kijk om me heen en zie dan een poort staan. Met de tekst :

Gij die in vrede zult verder leven maakt deze poort open ..

Gij die voor oorlog is zal niet ver komen.

Maak deze poort nu maar open of gij zult u ondergang tegemoet komen.

Wat een ouderwetse tekst. Voorzichtig maak ik de poort open en loop naar binnen. Ik hoor hoe de poort achter me sluit. Ik loop door en kom uit bij een stadje .. ik kom langs een 548 wegen kruispunt. Er komt een pijl tevoorschijn die me de weg wijst. Ik achtervolg de pijl en kom uit bij een rekje met een sleutel waar mijn naam op staat. Ik pak de sleutel. Opeens veranderd de omgeving om me heen. Ik zie een stad om me heen met allemaal mensen die nu dood zijn net zoals mij. Het is heel gezellig. Ik richt mijn oog op een kleurrijk huis ... ik loop er naar toe en bel aan. Ik zie dat mam opendoet... Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik begin haar meteen te knuffelen. Ik word binnengelaten waar ik pap - Kimberly - Ingrid Harry enz tegenkom..

Zucht zwijmel ... wat een verhaal hea ?? Wil je snel verder lezen ?? Laat dan snel een vote + reactie achter x

Really?! (Dutch 1D fanfiction )Where stories live. Discover now