10.část

384 21 1
                                    

Z pohledu Dallas

Je to hodina po útěku od Lucase ale zdálo se, že čas se zastavil. Byla jsem v jedno souznění se silným větrem který obalil celé mé tělo v chvění. Seděla jsem na trávě a se zavřenýma očima se pohybovala do úderů větru vrážejícího do mých zad. Vlasy mi vlály do všech stran a jednotlivé prameny překrývali mou tvář. Dýchala jsem zhluboka čerstvý vzduch který se linul z borového lesa. Bylo mi tu krásně. Nechtělo se mi vracet zpět. Páč jsem věděla, že ikdyž bych moc chtěla, nemůžu uniknout z téhle oblasti sama. Policie mě stíhá a můžou pro mě řijít kdykoliv.

''Dallas!'' Zaslechla jsem za mýmy zády povědomý hlas. Pomalu jsem od sebe rozdělovala oční víčka ale ani se neohlížela. Stále jsem nechtěla, aby mě ten pocit opustil. Přetrvával ještě chvíli, dokud mě dotyčný nechytl za rameno a neposadil se vedle mně do dřepu. Pod tím dotekem mě zmrazilo. Prudce jsem otočila hlavu k ruce na mém rameni ale ani pohldem jsem nezavadila o tu osobu.

''Stalo se něco?'' Kyle a Jordan. Moje podvědomí je rozeznalo perfektně. Zvědavost přímo čišila z těch tří slov co vyslovil.

''Mělo by?'' Svůj zrak jsem upřela na kývajícíc se trsy trávy ve větru. Každý jejich pohyb mě čím dál víc odtrhával od reality do které mě rychle vrátil Jordanovo hlas.

''Sedíš tu určitě víc jak hodinu'' Překvapilo mě jak to může vědět.

''Sledujete mě?'' Nevině jsem zamumlala každé slovo. Bylo mi tu příjemně. Ale atmosféru kazili ti dva.

''Ne'' Zasmál se Kyle a já zaslechla jak bolestí zakňučel pod Jordanovo ránou. ''Když jsme přišli k Jus.. teda Lucasovy, řekl nám že už tam nejsi dobrou hodinu.'' Jeho znervóznění v hlase nastalo, když opravil Lucasovo jméno. 'Jus..' Hned když to dopověděl, přistála mu rána od Kyla a mě se ten 'omyl' zaryl do paměti.

''Kokote'' zamumlul naštvaně na Jordana. Kdybych se teď namáhala dovědět, co to mělo znamenat, bylo by to zdlouhavý a namáhavý. Jsem vyčerpaná a tohle se pokusím vytáhnout z Jordana a Kyla páč jsou lehce spracovatelný. Z 'Lucase' bych to nevytáhla ani omylem. Jen by na můj účet přistálo jaká jsem z jeho pohledu a jemu odemě další rána.

''Hm'' zamumlala jsem šepotem. Přitáhla jsem si k sobě nohy a obmotala je rukama abych je měla namáčklé na těle. Snažila jsem se opět odreagovat, než přišli, měla jsem prázdnou hlavu a nic mě netížilo. Když sem napochodovali, zaplavili mi mysel nesmysli na které musím myslet.

''Celá se klepeš'' Stoupnul si za mě Jordan a chytil mi ramena. Nesjpíš zacítil jak se celá chvěju od chladu. Neragovala jsem na jeho oznámení. Dál jsem se pokoušela se zavřenýma očima o relaxaci. ''Pojď, jsi celá zmrzlá.'' Nastavil mi svou ruku abych se zvedla, páč jsem před obličejem zacítila lidské teplo.

''To bych se musela nejprve postavit'' Triumfálně jsem se pousmála a doufala, že jsem je odbyla a oni mi dají zasloužený pokoj. Chvíli se nic nedělo a jeho ruka zmizela z mého dosahu. Podvědomě jsem si oddychla a zhluboka nadechla.

''Tak to nemám navybranou'' Obmotal ruku okolo mého pasu a druhou pod mými nohami. Prudce jsem otevřela oči a otevřela pusu do 'O' Ppadávala jsem dech který mi tím vyrazil.

''C-co to provádíš?'' Vyhrkla jsem se smíchem. Srdce mi málem vyskočilo z hrudě. Přejížděla jsem očima mezi nimi a hned jak jsem viděla pobavení v Kylovi a Jordanovi který mě držel, propletla jsem si prsty za jeho krkem abych nespadla.

''Oooo'' chytil si rozesmátý Kyle svou rukou otevřenou pusu a já vybouchla od řehotu.

''Drž hubu'' Zaprskal na něj Jordan a nadskočil se mnou abych mu nespadla. ''Kam pak teda Princezno?'' Svýma zelenýma očima přejel od mých rtů k mým očím. Zachvěla jsem se v jeho náručí což nejspíš i ucítil, páč se mu koutky úst zvedli do úsměvu. Znervózněla jsem a snažila se ze sebe vykoktat jednotlivá slova. ''Já k-k němu nechci'' Pohledem jsem cukla a odtrhla se od jeho udiveného výrazu v očí. Svůj pohled jsem zaměřila na jeho hruď a pozorovala jak se mu nepravidelně zdvíhá.

ReversalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin