3. Kapitola-Kto to je?

187 13 3
                                    

Pohľadom Kocúra:
Uvidel som tieň, keď prišla pod svetlo tak to bola zhoda sekúnd, uvidel som hnedovlasé dievča s malým copíkom na boku vlasov.

Pohľad dievčaťa:
Človek Kocúrovy silno stisol ruku, ktorú chvíľu predtým jemne porezal. Kocúr aj keď sa tváril odolne, tak pár sĺz sa mu z očí vyronilo.

Nestihla som zareagovať, ale po chvíli som sa dala dokopy.

Pohľadom Berušky:
Niečo divné vitiahla z tašky a hodila to. Najprv sme si mysleli, že nám chce s tým ublížiť, nepoznali sme ju ako aj tých cudzých chlapov.

Nakoniec nás vďaka tomu zachránila. Pozreli sme sa na ňu, hlavne kocúr na ňu pripečene pozrel, lebo tá divná vec fungovala ako Kočaklysma. A ešte jedna čerešnička na vrch torty.

To dievča nemalo masku. Mala na ruke zaujímavý náramok, keď sa ho dotkla, tak akokeby zmizla. Ale po krátkej chvíľke ma chytila za ruku a Kocúra za chvost (nedočiahla na ruku).

A BOLI SME PREČ

Pohľadom Kocúra:
To divča predpokladalo väčšinu vecí, ktoré sa udiali. Keď sme zrazu boli inde bol som v šoku. To dievča mi ošetrilo ruku a usmialo sa na mňa.

Ja som sa uškeril na ňu. Upadol do bezvedomia. Zobudilo ma jej dostatočne silné objatie a jej slzy, ktoré jej stekali po tváry.

,,Kdo si? Kde to som? Čo sa stalo? A kde je Beruška?"

Pohľadom dievčaťa:
,,Ja som Elizabeth, práve sa nachádzaš v mojom byte a upadol si do bezvedomia a Beruška povedala niečo, že sa ide transformovať.

Ja som myslela, že sa už nezobudíš toto bolo maximálne nemožné, väčšinou ľudia umerajú za pár minút keď sú v bezvedomí."

Pohľadom Kocúra:
Objala ma dosť silno, hento bol možno zázrak, ale ma objímala tak silno, že som si myslel, že aj ten zázrak bol k ničomu.

Potom ma objala o trochu menej, najskôr jej došlo, že ma obíma dosť silno. Objal som aj ja ju, chcel som odísť, ale boli sme niekde v čudoviciach.

Hovorila, že to je nejaká krajina menom Slovensko a, že odtiaľto pochádza a k tomu ešte dodala, že nemôžem ísť nikam, pretože vo Francúzsku také lieky ešte niesu.

Pomyslel som si taká malá krajina a lepšie lieky ako my? Cch... Vedela kto som pod maskou, bol som dosť zarazený.

Pokračovanie
nabudúce

Vyzistí sa Adrienovo tajomstvo?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora