18. Bölüm Video

71.1K 2.9K 1.1K
                                    

MULTİMEDYA AÇELYA'NIN SÖYLEDİĞİ ŞARKI. AÇIN DEDİĞİM YERDE AÇABİLİRSİNİZ. ÇOOK UZUN BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM. NORMAL BÖLÜMLERİM BİN KELİME İKEN BU BEŞ BİN KELİMEYİ GEÇTİ VE AŞTI. ARTIK BU KADAR OLACAK. İYİ OKUMALAR.

Aptal! Tam bir aptal. Ben sırf o beni sevsin diye gidiyorum başka çocuklarla takılıyorum o geliyor bana *rospu muamelesi yapıyor. Cidden bu ne biçim bir şey ya. Ben seni seviyorum sen bana gelip ne yapıyorsun? Ben bunları haketmiyorum. Artık  halim kalmadi. Hiç kalmadi. Ölsem ne olur ki? Kimin umrunda olur? Kim takar?

Eren mi? Berke mi?Asli mi? Ayça mi? Deniz mi? Abim mi? Annem mi? Hiçbiri. Hiçbirinin umrunda olmaz.

Peki neden yaşıyoruz? Ölmek için mi? Bir anligina ölmek için yıllarca yaşıyoruz. Ölmek için yaşıyoruz. Ama yaşamak için ölmüyoruz. Insanlar yaprak gibidir yesilden   sariya doner saridan kirmiziya. Ama asla saridan yeşile donmez. Ayni bu olay gibi. Ölmek için yaşarız. Ama yaşamak için ölmeyiz.

Hala sel gibi olan gözlerim ile ağlamaya devam ediyordum. Her seferinde kalbimi kiriyordu, parcaliyordu. Dönüp bakmıyordu. Keşke seveceğimiz insanlari kendimiz secebilsek . Ama şu goğsümüzun sol tarafında yer alan yapı var ya bizi kendi istediklerini yapmaya zorluyordu. Ben karar versem asla Eren'i sevmezdim. Zaten benden nefret ediyor. Kadınlara karşı çok kaba.

Ve o asla aşık olmaz. Hele bana asla olmaz . Bir kere olmuş. Bitmiş. Kızlara güvenmiyor. Aslında bir bilse benim onu ne kadar içten, gönülden ,aşkla sevdiğimi. Ona nasıl aşkla baktığımı, onun gülüşüne  yandiğimi, görünce kalbimin çarptığını, tek saç teline bütün varimi yokumu verebilecegimi belki. Sadece belki beni sevebilirdi. Diyorum ya belki.

Aglamalarim durmuyordu. Allahtan evde kimse yoktu. Neden? Neden beni sevmiyor? Neden bana aşkla bakmiyor?

Bir kere ondan uzaklaşmayı denemiştim. Kendimi ona aşık olmadığıma inandırmaya çalışmıştım. Olmuyordu. Onun her saç teline, her benine,  her kirpigine aşık olan biri için imkansızdı.

Son göz damlamda yastığım ile buluştu ve ağlamama son verdim. Hayatım ne kadarda berbatti.  Yıllarca ezik olmak ezilmek, sevdiğin kişinin seni ezmesi, babanın senden nefret etmesi, annenle babanın ayrılması, sevdiğin kişinin sana aşık olduğu kızı anlatması, seni *rospu olarak görmesi.

Bunlar çok fazlaydı! Başımın tekrar dönmesi ile ellerimi sakaklarimda gezdirdim. Başım neden bu kadar çok dönüyordu? Özellikle de agladigim zamanlarda?

Annem tüm neşesi  ile odama girdi. Yüzüm yastikta  olduğu için şişmiş gözlerimi
görmüyordu.

"Tatlım ben Canan'lara geçiyorum. Abin her zamanki gibi gelmeyecek, gelmek ister misin?"

"Hayır gelmeyecegim."

Hiç bir şey demeden odadan çıktı. O pisliğin yüzünü bir daha görmek istememenin yanında onu seviyordum.

Bir de abim var. Şu ana kadar hiç Eren bey ile görüşmedi. Neden bilmiyorum ama onların yüzünü bile görmek istemiyor. Neden diye sorduğumda ise sürekli konuyu değiştiriyordu. Anlamsız.

Onlara gitmeyeceğim için yataktan kalktım ve pijamalarimi giydim. Benim wattpad kızları gibi ayicikli pijamalarim yok ama pizzali pijamam var.  Pise'yim ben oğlum.

Kendi kendime güldüm. Az önce hüngür hüngür ağlayan ben şimdi espiri yapıyordum. Paranoyak ben.

Hemen bir kat merdiven inip abimin yanına koltuğa oturdum. Bakiyim ne izliyor? Hmm Hızlı ve  Öfkeli 4

Ben böyle vurdulu kırdılı şeyleri sevmedigimden mutfağa geçtim ve nesquik çıkardım kendime ve abime olan kaseleri kahverengi bir tepsiye yerlestirdim ve iki bardak su aldim. Yavas ve temkinli adimlarla salona girdim ve abimin yanina oturup nesquik'ini verdim. Oda bana gülümseyip  yemeye başladı.

EZİĞİN DEGİŞİMİ (TAMAMLANDI)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon