Barcelona citytrip voor maar 99 euro inclusief vliegticket?

36 0 0
                                    

Het is een aanbieding van Groupon en het niet gelogen. Maar je moet tevens ook de kleine lettertjes overlopen...

Er is dus niet veel inbegrepen: alle maaltijden, dus ook geen ochtendmaal, maar dat kan voor 10 euro, dus goedkoop. En verder zal het wel met Ryan Air zijn. Dus met een minimum aan bagage ;-) Ook alle verplaatsingen ginder is niet inbegrepen maar een taxi nemen is er niet zo duur.

Dus met 2 pers.: 2 x 99 euro + 2 x 10 euro ontbijt + neem nu een 80 euro aan taxi's = 300 euro voor 3 dagen (2 nachten) Barcelona met vliegreis vanuit België.

Ga naar Groupon voor die mini prijs voor deze Barcelona citytrip. Ga daarna naar Travel/Reizen en klik er "Surprise citytrip in Europa".

Er is wel nog een keerzijde en dat is de reden dat dat het betaalbaar is. De bonnen heten "verrassingstickets". Er zijn tevens nog andere romantische Europese bestemmingen en het kan ook zijn dat je naar 1 van die overige vliegt, maar altijd dezelfde waarde. Milaan, Barcelona, Londen, Talin, Bilbao, Krakau of een andere europese stad. Een echte surprise dus.

Een ander voordeel is dat je je trip kan verlengen voor slechts 30 euro per pers en dat er bij sommige datums een gratis nacht kan opduiken.

Ga naar deze internetlink naar Groupon om dit alles met eigen ogen eens te bekijken:

http://vakantiepromotie.be/3-dagen-barcelona-voor-99-euro-inclusief-vlucht/

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 15, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Barcelona citytrip voor maar 99 euro inclusief vliegticket?Where stories live. Discover now