çizgi#24#

25 10 0
                                    

Buraya geldiğimiz üstü açık arabaya bindik bu arabayı çok az kullanmıştık nereye gidiyoruz dedim. Cevap çoktan belliydi yemeğe dedi hiç bisey demedim içimden ayağa kalkıp bağırmak gelmişti bu dürtuyle yerimde oturmam imkansız oldu hemen tutunup kalktım fatih ne yapıyorsun diye sormuştu gülerek bekle ve gör dedim bişey yapmıycaktım sadece bağırmak istiyordum deli gibi bağırmak öylede yaotım sanırım ben bu adama aşığım mavi gökyüzü yüzüme vuran rüzgar bu adamı deli gibi seviyorum. Bağırmaya başladım rüzgar saçlarımı savururken bağırmak zevkli olmuştu elimden tutup otutturdu beni bağırmak iyi geldi dedim elimi çekip öptü. 15 dakika sonra durdu hızlıca kapımı açtı koluna girdim nereye gidiyorduk umrumda değildi içeri girdiğimizde biri hoşgeldiniz diyerek bize yardımcı oldu demek masa ayırttınız fatih bey dedim sessizce. Güldüğünü hissettim e siparişleride sen verirsin o zaman dedim.  Sen iste yeter hayatım diye fısıldadı bir yazdır böyle şeyler söylememişti bana içim kıpır kıpır oldu. Yemek siparişlerini verdi yemek yerken o kadar romantik konuştu ki herzaman ki fatih'le şimdiki fatih farklı insanlar diye düşündüm on kat daha kibardı burda kimse yokmu dedim hiç ses gelmiyordu etraftan. Belkide kimse yoktur sadece biz varızdır. Yok artık restoran mı kapattın? benim için mi kapattırdın? Sen harikasın. Seni seviyorum offf aklımdaki milyonlarca düşünceyi bi kenera bıraktım.

Ciddi misin diye fısıldadım sesim tüm mutluluğumu ortaya koyuyordu ciddiyim aşkım dedi aşkım mı?  Bu kadar tatlı olmak zorunda mısın sen ya bi süre sustum yemekten sonra bi müzik sesi duymaya başladım melodisi beni başka dünyalara götürdü benimle dans edermisiniz esra hanım dedi hmm bu seferde hanım mı olduk yavaşca elimi boşluğa uzattım hemen tutup kaldırdı etrafta çalışanlar vardı sonuçta ve benim dans edemediğimi gorünce bana güleceklerdi bu pekte umrumda değildi kendimi kollarına bıraktım adeta uçuruyordu beni bu kadar iyi dans ettiğini bilmiyordum tüm marifet ondaymış meğer esra diye fısıldadı efendim dedim sesim duygusuz çıkmıştı beni hep sev dedi sanki bilmiyordu benim kalbim sana ait senin nefesin olmadan benim kalbim atarmı hiç. Sende ne olursa olsun bana kızma dedim bunu söylememin bir sebebi vardı tabikide.ben sana kızamam ki dedi biliyordum aslında beni etrafımda döndürdü teşekkür ederim spor ayakabbılarım demek istedim peri masalı gibi bir akşamdı. Çıkışta hava biraz soğumuştu buz gibi olmuşsun dedi arabaya bindim hemen omzuma bir çeket bıraktı sen gibi kokuyor dedim çaktırmadan kokluyordum o kadar güzel koyuyordu'ki bebek kokusu gibi hemen kollarıma geçirdim iyi gelmişti arabada sohbet ederken benim için neyi göze alırsın dedim bi kaç dakika sonra bu söylediğimden pişman olmuştum nefes alışları yine derinleşti.

Nefes alışları değiştiği an gözlerine bakmak isterdim o gözler kim bilir mavi'nin hangi tonuna bürünmüştu.

Ben senin için neyi göze alabalirim mesela senin için ölebilirim,senin için yaşayabilirim. Seni tüm kalbimle sevebilirim seni ölene kadar sevebilirim...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÇizgiWhere stories live. Discover now