Ποια ταινία σε περιγράφει καλύτερα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

529 23 1
                                    

Αν χρησιμοποιούσα τον τίτλο μιας ταινίας (αλλά και το περιεχόμενο της, την ίδια της την ιστορία) για να σε περιγράψω, να ποια θα ήταν!

ΚΡΙΟΣ: Ο λύκος της Wall street!! Πες μου ότι ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio δε σου έχει κάνει κλικ; Αδίστακτος, γρήγορος, έξυπνος, αλλά και αυτοκαταστροφικός, γεμάτος δύναμη και δυναμική, δεν περιμένει τίποτα κι από κανέναν, δημιουργεί τη δική του μοίρα, βασίζεται στις δικές του πλάτες, αλλά όταν χάνει το μέτρο και την ισορροπία, η βουτιά που κάνει είναι μεγάλη. Κριάρια μου λατρεμένα, εσείς που είστε ικανά να σκαρφαλώσετε στα πιο ψηλά κλαριά του δέντρου, μην αφήνετε τον κακό σας εαυτό να σας τραβάει σε μονοπάτια που δεν υπάρχει ήλιος, φως, μέλλον, χαρά κι ευκαιρίες για δημιουργικότητα. Ο Jordan (ο ρόλος βασίζεται σε πραγματικό χαρακτήρα) είναι ο άνθρωπος που πέφτει και ξανασηκώνεται πολλές φορές, αγνοεί τις ήττες κι εστιάζει σε εκείνο που θέλει: να γίνει πλούσιος. Να είστε πάντα η καθαρή, ωμή δύναμη που κερδίζει, αγνοήστε τις κακές φωνές που ψιθυρίζουν στο κεφάλι σας, και φτάστε όλους τους στόχους που έχετε βάλει! Ευχή σας δίνω!

ΤΑΥΡΟΣ: The Artist! Ο George Valentin, πετυχημένος ηθοποιός, κομψός, όμορφος, πλούσιος και πρώτο όνομα, βρίσκεται με το πέρασμα από τον βουβό στον ομιλούντα κινηματογράφο στο περιθώριο, χάνοντας τα πάντα

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

ΤΑΥΡΟΣ: The Artist! Ο George Valentin, πετυχημένος ηθοποιός, κομψός, όμορφος, πλούσιος και πρώτο όνομα, βρίσκεται με το πέρασμα από τον βουβό στον ομιλούντα κινηματογράφο στο περιθώριο, χάνοντας τα πάντα. Με πείσμα, ο ήρωάς μας αρνείται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών, μένει πιστός σε αυτό που ξέρει, δεν αγαπάει τις αλλαγές. Ταυρίσιο πείσμα, δεν σας θυμίζει αυτό το μοτίβο; Όπως κι ο γνήσιος Ταύρος, έτσι κι ο ήρωας, προτιμάει να ρισκάρει τα πάντα και να μείνει κολλημένος σε ό,τι του είναι οικείο, παρά να αλλάξει κάτι από τις συνήθειές του. Ακόμα κι όταν όλη η ζωή του ανατρέπεται, βρίσκει τον έρωτα και την υποστήριξη στο πρόσωπο της ανερχόμενης Peppy, η οποία τον φέρνει ξανά στα κινηματογραφικά πλατό ως... χορευτή, χωρίς ούτε μια ατάκα στο έργο, αφού αρνείται να μιλήσει! Γλυκά μου Ταυράκια, εύχομαι πάντα να σας δικαιώνει το πείσμα σας!

Ζώδια #2Où les histoires vivent. Découvrez maintenant