43

362 49 8
                                    

Olkaapas hyvä, tässä tämän päivän luku :D

Harry ja Louis astuivat sisälle autoon. Harry apukuskin paikalle ja Louis kuskin paikalle. Louis käynnisti auton ja lähti ajamaan kohti sairaalaan. Kun pojat olivat päässeet turvallisesti sairaalaan, he lähtivät kävelemään jo tutuksi tullutta äitiys osastoa päin. Tässä tapauksessa toki isyys osasto. Siellä he istuivat jo tutuiksi tulleille penkeille ja juttelivat niitä näitä.

Harry seurasi katsellaan kuinka huoneessa oli muita samassa tilassa olevia. Tosin kaikki olivat naisia. Olihan miehen raskaus todella todella harvinaista. Pian tuttu neuvola täti kutsui pojat sisään huoneeseen. Heidän hoitajansa oli erittäin mukava noin nelikymppinen nainen. Nimeltään Sarah.

"No niin miten teillä on mennyt. Onko Harry sinulla ollut jotakin tuntemuksia" Sarah kysyy.

" Meillä on mennyt hyvin. Olemme päivä päivältä innokkaimpia" Louis vastaa.

" niin ja minulla on mennyt kaikki hyvin. Ei ole ollut mitään erikoisia tuntemuksia" Harry jatkaa vastaamista.

" no sepä on ihana kuulla. Nyt voisimme katsoa sitten mitä teidän vauvalle kuuluu. Ja halutessanne saatte tietää vauvanne sukupuolen" Sarah sanoo.

" Joo haluamme me" Harry vastaa ja riisuu paitansa pois, jonka alta paljastuu Harryn pyöristynyt vatsa. Harry käy makaamaan potilas tuolille. Ja Louis tulee hymyillen hänen viereensä istumaan ja tarttuu rakkaansa kädestä kiinni. Sarah levittää Harryn vatsalle kosteaa ja kylmää geeliä, jonka jälkeen alkaa tutkimaan Harryn ja Louisin vauvan liikkeitä ja kasvua.

" no niin siinä hän nyt on, teidän tuleva tyttönne" Sarah sanoo ja osoittaa ruutua. Harry melkein itkee onnesta ja hän katsoo Louisia huulillaan niin leveä hymy kuin vain mahdollista. Louisilla on kanssa huulillaan valtava hymy.

" me saadaan tyttö" Harry melkein kuiskaa Louisille. Se tekee heidän hetkestään täydellisen.

" niin saadaan" Louis sanoo ja painaa pusun Harryn poskelle. Sarah tarkistaa vielä Harryn verenpaineen ja muuta yleistä. Kun kaikki näyttää olevan hyvin he sopivat seuraavan ajan ja sitten Harry ja Louis pääsevät kotiin. Loppu illan he miettivät tytölleen nimeä ja kaikkea muuta tyttäreensä liittyvää.




Larry TextWhere stories live. Discover now