Chapter 7.

136 13 3
                                    

Kada su završili sa pakovanjem stvari, Selena je nazvala Justina da dodje po njih.

Još jednom je bacila pogled na ovaj stan. Neće ga zaboraviti zato što ga neće prodavati. U slučaju da se nešto desi da ima da ode da spava negde.

"Seko bre stigao je Justin."

Iz razmišljanja trgnuo ju je Enin glas. To je to. Ili sada ide ili nikada. Ustala je i okrenula se oko sebe, pogledala sve još jednom. Bog zna po koji put.

Za to vrijeme Justin je stajao na ulaznim vratima i posmatrao ju je. Boljelo ga je što se ovoliko dugo odlučuje. Ali već je rekla da će se preseliti pa nema čemu da se brine zar ne??

"Ja ne znam sta joj je. Tvoj stan je lepsi mnogooo. "rekla je Ena koju je Justin primijetio tek kada ga je udarila u nogu.

"I ja to kažem. Ali tvoja sestra baš voli ovo mjesto."
Rekao je i podignuo Enu u naručje. I počeo da je golica na šta se ona smijala i uvijala kako bi izbjegla dodir.

Selenu je u realnost vratio Enin i Justinov smijeh, okrenula se i kada ih je vidjela srce joj se otopilo još više ako je to i bilo moguće.

I tada je bila sigurna. Ne želi da ostane u ovom stanu, želi da bude kod Justina. Da se svako jutro budi uz njega u da zaspi svaku noć s njim.

Na brzinu je uzela torbu i jedan kofer sa najpotrebnijim stvarima dok ostale ne stignu. Došla je do Justina i Ene.

"Idemo, sad, odmah, brže. "rekla
je na šta su se oni nasmijali. Izašli su uz stana. Selena nije htjela da pogleda iza sebe jer je znala da iza sebe ostavlja sve bolne i tužne trenutke. Bilo je tu i sreće ali ne koliko je bilo bola.

" Ovo će biti savršeno. Moramo prije svega svratiti do marketa. Frižider je pustinja. "rekao je Justin

" Zašto li me to i ne iznenađuje? Oh da, za to što si stalo kod nas" rekla je Selena, na šta se Justin samo nasmijao i rekao "Bio sam stalno kod vas, a sad živimo zajedno."

Podsjetio ju je Justin na šta je dobila leptiriće u stomaku. Kada god pomisli na njih zajedno ona ima taj glupavi osmijeh i te jebene leptiriće.

(***)

Nakon što su kupili pola marketa i sve to odnijeli kući odlučili su da idu do parka da se igraju. Tj sa Enom.

Park je bio pun djece i odraslih. Neki su sjedeli na klupama uglavnom bake i dedovi. A na travi su sjedeli momci, djevojke djece. Jednostavno je bilo prelijepo.

"Idemo da sjednemo negdje? " predložila je Selena na šta su se Justin i Ena složili. Justin je dao  predlog da sjedini blizu tobogana. Da bi mogli da posmatraju Enu.

Ali ono što je Selena vidjela nije joj dozvoljavao da ode s njim tamo. Odmah pored tobogana sjedele su 3 djevojke.
Nije bilo šanse da će ono ići tamo.

"Pa objasni mi zašto mjesto je dobro ima dobar pogled na igralište. Ne razumijem"

"Aha ima dobar pogled i na one tri ćurke koje su tamo. Ne želim tamo sjedimo i tačka "kada je to rekla Justin je malo bolje pogledao i shvatio je da je bila u pravu. Tamo su bile tri djevojke ali za ima Boga pa njega one nisu interesovale.

" E pa baš njima u inat idemo tamo. " rekao je i povukao ju je za ruku. Nije ga bilo briga šta ostali misle. Ili što ih možda upravo sada ogovaraju.

" Justin ja umijem da hodam i to dobro. " rekla je Selena ali ju je on ignorisao. Uzeo je ćebe i postavio ga ja odmah pored one tri djevojke.

" Ljubavi samo ti sjedi i opusti se. Ja ću da izvadim sve što treba. " ona ga je gledala u čudu ali ga je ipak poslušala. Željela je da vidi šta izvodi. Dok je on bio zauzet ona je gledala u Enu koja se igrala sa drugom djecom. Kako je samo divna. Pomislila je Selena nije je što je moja ali je divna.

" Znaš ja ti pričam nešto? Mogla bi bar da se praviš da me slušaš."rekao je Justin uvrjeđeno. Na to je Selena došla do njega i poljubila ga u obraz.

"Bolje sad? "upitala je na šta je on odmah uz glavom u znaku ne.

"Ovako se to radi." rekao joj je i spustio svoje usne na njene stvarajući poljubac pun strasti. Devojke sa strane su ih posmatrale i bile su vidno ljubomornr na Sel. Na kraju su kada su vidjela da oni neće prestati pokupili svoje stvari i otišle.

Kada je Justin primjetio da su otišle prekinuo je poljubac i rekao je kako ima je trebalo dugo da odu.

"Ti si mene ljubio samo zbog njih??"

"Pa naravno. Zašto misliš da bih ja tebe ljubio. Mislim ti čak ni ne znaš kako se to radi. "rekao je Justin koji se samo zezao s njom. Ona je to shvatila ali odlučila je da se malo i ona s njim zeza.

" O pa znači ako ne umijem da se ljubim sigurno mi treba malo vježbe. Oni momci će mi sigurno pomoći šta misliš? " upitala ga je Sel sa razigranim osmijehom. Justinu je bukvalno pao mrak na oči kad je to spomenula. Bacio se na nju i rekao joj:" Znaš kad malo bolje razmislim evo je ću ti pomoći. "rekao joj je nako čega ju je ponovo poljubio.
Iza njih se začudo gađenje.

"Fuj, bljak." rekla je Ena i prekrila sebi oči rukama.
Justin i Selena su se odvojili i pogledali u nju.

"Šta je bilo, zašto se ne igraš sa drugom djecom? "upitala je Selena. Na šta je ona uzela malo vode da pije.

" Pa ja sam se igrala, igrala i igrala i ne mogu više hoću malo da se odmorim. I gladna sam" rekla je nakon čega je uzela kokice iz korpe.

"Daj ja ću ti ih otvoriti"rekao je Justin. Nakon što je otvorio kokice ubrao je cvijet i dao da Seleni uz riječi "cvijet cvijetu".

Dan nije mogao ljepše proći.
Toliko smjeha  i radosti u jednom danu bilo je ne moguće ali izgleda da ništa nije ne moguće ako vjeruješ u to.

💪💪💪💪

Malena Where stories live. Discover now