FNAF SL Capitolul 17: Baby, "muscatura" din 83 si Night 5

215 23 5
                                    

La inceputul noptii Hand Unit iti ofera un bonus special de 5 nopti si anume.....unutri exotice, fix deaia aveam nevoie inainte sa fim transformati intr-un animatronic cu invelis uman (da, asta se intampla la sfarsit) si iti mai spune ca in cladire mai sunt prezenti doi mecanici si daca reusesti sa dai de ei sa îi incurajezi sa se duca acasa. Cand verifici animatronicii, in loc de ei, pe scena se afla acei doi mecanici spanzurati (Bravo! I-ai gasit, acum impungei cu batul pana pleaca acasa). In ultima noapte ai sarcina de a o reactiva pe Baby care a fost dezactivata intr-un mod misterios. Ciudat e ca ea sta in pozitia de mort al lui Golden Freddy si cand spun ca sta in pozitia lui ma refer ca ea chiar sta in pozitia lui si iti spune ca e stricata si ca e ceva gresit inauntrul ei. Normal ca nu va fii usor sa o repari caci Endoskeletonul ala despre care nu stim cam nimic te omoara si e destul de greu sa treci de el. Stiti la ce se refrea Baby cum ca e ceva gresit inauntrul ei? Raspunsul se afla in minigameul in care tu esti Baby si trebuie sa hranesti toti copii cu briose, dupa ce iei inghetata de la sfarsit si te intorci de unde ai plecat o sa vina fetita acea care vorbeste la inceputul fiecarei nopti iar Baby scoate o gura mecanica din burta si o mananca cu totul iar lumea spune ca acea ar fi muscatura din 83. Uitati aici

Dar noi am omis un detaliu din minigame

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dar noi am omis un detaliu din minigame. In minigame fetita avea ochii verzi iar Baby îi avea albastrii iar in trailer Baby avea ochii verzi deci asta inseamna ca aceia ar fii ochii fetitei iar acel endoskeleton ar fii endoskeletonul lui Baby deoarece are ochii albastrii (banuiesc)
Trecand peste toate astea continuam cu actiunea din noaptea a 5-a.Te duci in Scooping room unde toti animatronici sunt dezmembrati, il vedem pe Ennard la geamul din dreapta iar clestele ala din fata te omoara, devii animatronic bla bla bla bla si asa se termina jocul.

Fnaf Mituri Si LegendeWhere stories live. Discover now