Първа и последна част

34 5 6
                                    

Аз съм Дяволската Мери. Коя съм аз питате? Аз съм сестрата на кървавата Мери. Аз съм близначката в сянката. Всичко започна още когато се родихме...

*В деня на раждането*
-Какво става? Нали казахте, че има само едно бебе?
-Станало е объркване госпожо, все още медицината не е толкова напреднала и не сме засекли второто бебе.
-Но аз родих преди седмица, не е възможно, да са близнаци, те винаги се раждат заедно.
-Съжалявам госпожо, но явно сте случай едно на милиард!
-Отказвам! Искам аборт! На момента.
-Но госпожо, ние Ви казваме, че трябва да раждате, а вие аборт искате.
-Аз не мога за едно бебе да се грижа, а какво остава за две! - каза госпожата и се разплака, в този момент тя получи ужасни болки в корема и изпищя.
-Е, ами да го посрещнем подобаващо, все пак не е виновно за случилото се.

*Обратно в настоящето*

Така съм се родила и аз. Не съм била особено желана. Даже след като са ни изписали с мама от болницата тя ме е оставила пред портите на една къща и побягнала. На следващия ден минала от там и ме заварила на същото място премръзнала, станало й жал и ме прибрала вкъщи. В момента ми се ще да ме беше оставила там да умра, щеше да е по-добре от колкото да изтърпя всичките подигравки, обиди и прочее от сестра си.

*Петият рожденден*

-Хайде Кейт, Мери духнете свещичките. - каза майка ни
-Ти по-добре се заври в някоя дупка и умри, а през това време аз ще духна свещичките. - каза ми Мери и ме блъсна
-Ооо, ти не го направи! Сега ще се изправиш срещу Кейт - казах аз, изправих се и тропнах с юмрук по масата при което тя се запали.
-Какво по дяволите направи ти малко дяволче!
-Тя е дявол мамо, хайде да я убием и да и изпием кръвта! - каза Мери и се изсмя зловещо
-Какви са тези приказки скъпа? Снощи като беше при баща си да не гледахте страшен филм? Аз го помолих, а той една вечер не може без тях! Това е една от главните причини да се разделя с него!
-Мамо снощи тате излезе и ни остави сами. Тогава Мери ме завърза, счупи огледалото, наряза си ръката и ме накара да й изсмуча кръвта.
-Ах ти малка глупачка ти си била значи! Това вече преля чашата, не казана, преля го! Аз се поболях, какви ли не неща ми минаха през ума, а ти си опитала да убиеш сестра си! Ако не беше на пет, щях да те осъдя!

*Обратно в настоящето*

Оттогава аз съм дявола в къщата. Така и не успях да убедя мама, че не аз, а Мери е истинския дявол, но тя така и не ми повярва. До часа на смъртта й...

Devil MaryWhere stories live. Discover now