#Част 12#

431 24 0
                                    

Тези няколко дни нищо интересно не стана. Сутринта минаваше както обикновенно, след училище оставах за репетиции, пребирах се с Дейвид, сестра ми няколко пъти ми обясняваше, че не трябва да се зближавам толкова с Дейв, а за Фреди изобщо не съм и го виждала.

Днеска беше последния ден от училище. Не съм спала много от притеснение и сега обикалях цялата къща, защото не ме свърташе на едно място. Точно когато минах покрай наща стая кака излезна. Подскочи и ме погледна.

-Ти кога си станала?-попита.

-От 4 сутринта. Не мога да заспя от притеснения.-казах притеснено.

-Споко. Сега се оправяй, че ще закъснееш, за репетицията.-подсети ме.

-Ол, вярно. Мерси.

Влезнах в стаята и отидох да си намеря дрехите. Реших да облека:

Щях да облека нещо по-удобно, но трябвале да съм официа

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Щях да облека нещо по-удобно, но трябвале да съм официа. След като се облякох си сложих червен гланц и черен молив за очи.  Накъдрих си косата, като горната паст я сплетох на две рибени кости.

Взех си протмонета, в което пъхнах и телефона и излезнах от стаята. Отидох в хола, а там беше кака и човека който не искам да виждам.

-Састра ми, къде е брат ни?-попитах, като се обърнах към нея.

-Незнам.-вдигна рамене.

-Не е станал още.-каза той. Да не повярва човек, той проговори!

-Е, аз тръгвам, защото ако го чакам да стане и да се оправи ще закъснея с 100 години!-казах и се засмяхме.

-Ок, ще се видим там.-отговори, като дори не ме погледна.

-Оки.

Излезнах от стаята и се запътих към входната врата. Обух едни обувки на малък ток и излезнах. Отне ми към 15-20 минути и стигнах училище. Там бяха всички които щяха да предсатят нещо. Отидох при госпожата по Музика и почнахме да репетиране още един път. След като я изпях един път ми дадоха сценария. Аз щях да закривам всичко. Просто супер!

Най-добрият ми приятел.Where stories live. Discover now