H8

10 0 0
                                    

Tring Tring. De bel gaat jogy begint te blaffen. Thijs loopt naar mijn kamer en zegt opstaan slimkop. Haha heel geinig vwokindje zo noem ik hem wel eens. ik eet snel wat yoghurt met creusli of zoiets dan gaat de bel ik zie ali al voor de deur staan. Hè ga je mee naar school is goed maar je bent een half uur te vroeg? Echt? Oja ha nu zie ik het zullen we je hond dan maar uitlaten. Is goed nou ja het is Loïs haar hond, maar oké. Kunnen we hier dan wel veilig jogy uitlaten. Ja ze woont in de zelfde plaats als jij. Dus dan moeten we een 45 min gaan lopen maar we hebben maar een half uur. 25 minuten later komen we terug van het lopen.  jogy ging 3 katten achterna en 5 hazen. En dan is hij sterk! Ik en Ali pakken onze fietsen en racen weg we dachten dat we langer dan een half uur hadden gelopen maar gelukkig was dat niet zo. Als eerste hebben we bio zegt Ali. Bio bij dikke biloo, afgekort bbdb. Snapie hallo meneer biloo, spreek je uit als bieloo. Het een rare naam maar hij is daarentegen ook niet de gewoonste. In een keer gaat het brand alarm af wat zou er aan de hand zijn als we de gang op komen is het al te laat. Het vuur staat al voor de deur en we moeten door het raam. Maar biloo hij kan niet door het raam klimmen, plots valt hij flauw ofz ik voel aan zijn hart die nog maar langzaam klopte we moeten hem eruit tillen ik Ali en nog twee anderen kinderen helpen hem met uit het raam tillen. Boom het vuur spat in het bio lokaal en het lokaal ontploft. Ik word wakker, ik heb geen idee hoe lang ik ik geslapen. Mijn ''moeder'' en mijn vader staan voor de deur. Hoi is het enige wat ik uit mijn mond krijg zelfs dat bijna niet. Dan komt de dokter binnen en begint mij te onderzoeken. Alles loopt nu prima zegt hij het is een aparte dokter maar erg lief. Als je achtste groepers huilen niet hebt gekeken kan je mijn dokter vergelijken met dokter snor.
Time skip 11 dagen later

Ik ben net 2 dagen uit het ziekenhuis maar Ali ligt zoizo nog in het ziekenhuis tot morgen. Vandaag gaan we wel bij haar kijken i miss her so much. Maar eerst mort ik nog mijn paarden verzorgen. Ali is waker en heeft al een best groot gesprek gevoerd met ons. Even later als we net weg willen bij Ali komt er een ander klas genootje binnen en vraagt of wij het al weten, wat vraag ik geschrokken over biloo. Nee tuurlijk niet antwoord ik een beetje bazig, hij heeft net nog een hersenbloeding gehad en daaraan is hij overleden. HU OMG ARE YOU MEAN THIS Sirius, hij is net weg gebracht en ik ben zo geschrokken dat ik naar buiten ga en naar mijn moeders huis loop want dat is erg dichtbij het ziekenhuis, als ik thuis kom zit Thijs op de bank en ik ren naar hem toe geef hem en knuffel en begin te vertellen. Zo'n 10 min later ben ik klaar en niet lang daarna loopt mijn moeder het huis in, ze kijkt me aan en rent naar me toe ik geef er een dikke en een hele fijne knuffel. Ik heb je zo erg gemist moppie hoe gaat het zegt mijn moeder verdrietig kijkt ze naar me en er begint een traan over mijn wang te lopen.Mijn moeder en ik staan te kletsen terwijl we samen aan het koken zijn. Dan roept Thijs me naar boven dus loop ik daar even heen en vraagt of ik op bed bij hem kom zitten en begint te praten, even later kijk ik naar hem toe en begin te lachen. Hij sluit zijn ogen en zijn mond komt steeds dichter naar de mijne en begint me te zoenen.

Pov Tijs
Ik roep er naar boven en begin steeds meer naar haar mooie ogen te kijken. Haar mooie haar, ik sluit mijn ogen en raak haar lippen met de mijne ik vraag snel toestemming voor de tong en dat geeft ze dat had ik echt niet verwacht, ik ga langzaam naar haar buik en dan

Pov Sophie
Hij begint me te zoenen en vraagt best snel toestemming voor de tong, ik had moeten stoppen maar dat deed ik niet. Dus hij ging door en bleef zoenen toen hij stopte keek hij niet eens naar en ging richting mijn borsten en toen duwde ik heb weg keek me boos aan geeft me klap in mijn gezicht en trekt aan mijn oor en zegt:jij doet gewoon mee en doe wat ik zeg zo niet dan leef je niet meer lang en gelukkig. Ik schrok en dacht gelijk aan die briefjes in mijn bij yokie in zijn riem. Ik liep snel naar beneden want daar was mijn moeder hij durfde het echt niet waar mijn moeder en zijn vader bij zijn.

Geen toekomstWhere stories live. Discover now