{( 16 )}

320 16 3
                                    

We ontbijten met mijn moeder. Mijn moeder vraagt naar mijn vorderingen met wiskunde. Volgens Jessica maak ik wel vorderingen. Ik lach hard als ze dat zegt maar ze kijkt me heel serieus aan. 'Ik meen het' zegt ze.

'Ik snap het nu wel' zeg ik, 'maar wiskunde is gewoon een klote vak.'

'Chris' zegt mijn moeder waarschuwend.

'Dat was nog net gezegd hoor' zeg ik.

Ze schud haar hoofd. Mijn vader, haar moeder en haar broertje komen binnen. Toby rent meteen naar Mason toe. 'Toby' zegt Mason blij.

Hij knuffelt de hond. Mijn moeder staat op en stelt zichzelf voor aan haar moeder en aan Mason. Ze komen bij ons zitten en mijn ouders vertellen dat ze weten wat er aan de hand is. Haar moeder weet niet hoe vaak ze mijn ouders moet bedanken. Maar we houden eerst nog een nachtje rust. Morgen zullen ze naar de politie gaan.

Mason, ik en Jessica blijven de rest van de dag in mijn kamer. We kijken films en doen games. 's Avonds wil Jessica bij mij blijven slapen. Mijn ouders stemmen toe op de voorwaarde dat ik niets zal doen bij haar. En dat zal ik ook niet. Niet als zij niet wilt. Zij moet naar mij toekomen laten we maar zeggen.

Ik lig op bed nu. Jessica is gaan douchen. Ik merk niet eens dat ze aan komt lopen. Opeens zit ze bovenop me. Ik kijk haar aan. Ze heeft twee vlechtjes in waardoor ze jonger lijkt. Ze draagt weer dat T-shirt en de korte broek. Ze buigt zich naar me toe. 'Ik... ehm... wat had je gedaan als je ouders ons niet hadden gestoord' vraagt ze.

'Geen idee' zeg ik grijnzend, 'misschien had ik je shirt uitgetrokken.'

Ze knikt en gaat rechtop zitten. 'En wat zou je nu doen?'

Ik duw haar achterover op bed en buig over haar heen. 'Ik denk dit' zeg ik.

Ik duw mijn lippen op de hare. Ik bijt zacht op haar onderlip. 'Chris' zegt ze zacht.

Ik proef een beetje bloed en lik meteen over haar lip heen. 'Sorry sweetheart' zeg ik terwijl ik haar aankijk, 'ik ben een beetje opgewonden.'

Ze knikt. Ik zie dat ze heel erg bang is. 'Ik doe niets sweetheart' zeg ik, 'niet als jij niet wil.'

Ze knikt en zegt:  'Het is alleen... het is alleen... mijn eerste keer.'

'Dat snap ik sweetheart. Maar nogmaals ik doe niets als jij niet wilt.'

Ze drukt haar lippen weer op de mijne. Ik trek me heel even terug. 'Was dat een ja' vraag ik.

Ze gniffelt en knikt. Ik duw mijn lippen weer op de hare en pakt de onderkant van haar shirt beet. Die trek ik uit. Ze draagt geen bh of zo dus bedekt ze meteen met haar armen haar borst. Ik geef een kus in haar nek en fluister ik naar oor: 'Moet ik stoppen?'

'Nee, maar.... maar je moet me iets beloven...'

'Ja sweetheart?'

'Je doet het veilig en voorzichtig.'

'Dat zal ik doen sweetheart' zeg ik terwijl ik haar handen voorzichtig weg haal.

Ze krijgt meteen rode wangen. Ik geef al kusjes gevend van haar nek naar beneden. Ik pak haar polsen en duw die boven haar hoofd zodat ik vrij spel heb.


The bad boy and his tutorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu