Epilog

656 32 0
                                    

(Hah evo i mene.Ne mogu vjerovati da je zadnji part vec tu.Vezala sam se za ovu pricu.Druge sezone nece biti.Jednostavno ako nastavim,kraja nikada nebi bilo.To bi pisala u nedogled.Nadam se da me razumijete.I mnogo vam hvala na potpori koju ste mi pruzili.Ma bez obzira kolika ona bila.Volim vas.I u slucaju da vam se svidjela moja prica,pogledaj te sledecu koju cu da pisem.Veliki pozdrav i poljubci za vas.😘❤❤💋)

3 years later...

Aurora's P.O.V.
Jos uvijek smo na lijepom hladnom dijelu zemlje.Prelijepo Skandinavsko poluostrvo.Hah sigurno se pitate sta li se sve izdesavalo u ove 3 godine.Sebicna sam jer vam nisam ispricala.Ali nisam stigma bila sam previse zaokupljena necim drugim.
"Mamaaaaaaaaaaaaa maki ceeeee"

"Nathan iste sekunde da si se zaustavio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nathan iste sekunde da si se zaustavio.Kakvo je ovo jurenje po kuci?"
"Leci keki da ce ne ckakila."
"Reci cu joj.A ti prestani da tepas,ti itekako znas lijepo da pricas."
U tome trenu  u dnevni boravak utrcava malena djevojcica vristeci i galameci.

"U tome trenu  u dnevni boravak utrcava malena djevojcica vristeci i galameci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Batoo dodi dodi.Netu ja tebi nifta.Camo cu te majo ckakilati."
"Wow wow djeco.Lakse malo.Gdje je tata?"
I tada sam ga vidjela, ulazio je u dnevni potpuno lezerno.Bez brige i pameti.Svaki put kada ga pogledam iznova se zaljubim.Toliko ga volim da to nemogu ni opisati.

Toliko ga volim da to nemogu ni opisati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gleda u mene i smijesi mi se.Klinci mu potrce u zagrljaj a on ih oboje podigne toliko visoko da se preplasim da nebi udarili glavom od strop.Oni se smiju i kikocu.Nisu se bojali visine a ni Harryevih crvenih ociju.Navikli su cak sta vise obozavaju njegove oci.I vole njega sto je jos bitnije.On ih posmatra sa takvom ljubavi kakvu nikada nisam vidjela.Cak ni mene tako nikada nije pogledao.Ne dozvoljava da iko ikada digne glas na njih ili da im zafali dlaka sa glave.Mislim da on sam ponekad ne vidi kakvi oni djavoli mogu biti.Zajedno sa njima dodje do mene i poljubi me.A nasi mali djavoli pokriju oci.I zakmeze se u negodovanju.Mi se samo nasmijesimo i pogledamo ih.
"Pa malisani moji sta bi ste vi sada radili?"Upitao je Harry razigrano.
A oni kao da ga nisu culi kada je Gemma usla u kucu.Dotrcali su do nje skakucuci.
Da Gemma,lijepa djevojka zelenih ociju.Ona je bila u mojim snovima.Ona me je zabrinjavala.Ali sada me uopste ne brine,jer sam saznala da Harry ima sestru.Zato mi je toliko licila na njega.Bojala sam se da mi netko ne preotme moga dragoga.Ona nas je sa osmijehom pozdravila i otisla se igrati sa djecom.U igri im se pridruzila malo starija od njih Louisova i Elenorina kcerka.Prelijepa na majku i duhovita na oca.Mala slatka Jessika.Naslonila sam se na Harrya i cekala da dodje ostatak porodice.Svi su uglavnom radili ili isli u lov.Cula su se ulazna vrata i znala sam da su svi tu.Gigi je dolazila iz lova zajedno sa Zaynom i Donom.Liam je dolazio sa posla zajedno sa Niallom i Danielle.Svi su se posjeli u dnevnom pricajuci o danu koji su proveli.A Lou je pomagao Eleanor da sidje niz stube jer je opet bila trudna.Nosila je Louisovog nasljednika,Lou ju je pazio kao oci u glavi.
Svi smo zivjeli sretno,pa dobro mozda ne bas svi.Harryev otac je trunuo u paklu kako i zasluzuje.Bio je okovan lancima i boli.Zajedno sa onom njegovom rospijom ili azdajom.Kako vam je draze.A Harry je postal vladar podzemlja i moje svijetlo u tami koja nas trenutno okruzuje.Zajedno sa nasa dva djavolcica.

(Eto,to je to za sada od mene.Nadam se da vam se svidjela moja prica.Ostavite komentare i vote.Zanima me vase misljenje  u vezi kraja kojeg sam napisala.Pa zbogom,do sledeceg pisanja❤❤❤)

My Dark Fallen AngelWhere stories live. Discover now