~21~

15.3K 1.5K 909
                                    



Πήρα το κίνητo,κάτω απο το πάτωμα που είχε πέσει απο τα χέρια μου,απο το σοκ και τον ξανακαλέσα.

Προσπάθησα πολλές φορές να τον ξανά καλέσω αλλα το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Η ανησυχία μου είχε φτάσει στα ύψη και το οτι ο Μιχάλης είχε πάει μέχρι εκεί για να τον βρεί δήλωνε απο μακρυά οτι ήθελα να του δώσει ένα μάθημα.

Το πρόβλημα ομως είναι οτι ο Μιχάλης οσο μυώδεις και δυνατός και αν είναι,θα μπορέσει να νικήσει μια ολόκληρη παρέα;

Καθώς ολες αυτές η σκέψεις είχαν στοιχειώσει το μυαλό μου πήρα αμέσως την απόφαση να πάω να τους βρώ.

Χωρίς να χάσω χρόνο φόρεσα ότι ρούχα βρήκα μπροστα μου και πήρα το κινητό και το μπουφάν στο χέρι.

Κατέβηκα οσο πιο αθόρυβα μπορούσα την σκάλα του σπιτιού,για να μην ξυπνήσω την μικρή που λογικά θα είχε ξεραθεί στον ύπνο,και ανοιξα την εξώπορτα,κλείνοντας την σίγα πίσω μου.

Δεν θα τους αφήσω να δέρνονται σαν ζώα.Και επίσης δεν θέλω να πάθει κάτι κανένας απο τους δύο.

Τα βήματα μου ήταν αρκετά γρήγορα,και η ανάσα απο τα χείλη μου έβγαινε κοφτή.Η αληθεια ήταν οτι φοβόμουν,πολύ.Τόσα ακούγονται στις εποχές μας.Και οπως λένε και  οι μεγάλοι μια φορά συμβαίνει το κακό.Παρόλα αυτά συνέχισα ακάθεκτη προς την πλευρά του τοίχου.

Το στενό δίπλα απο το σπίτι μου ήταν η καλύτερη λύση για να φτάσω πιο γρήγορα στο σχολείο.Περπάτησα προς τα εκεί και κούμπωσα μέχρι πάνω το μπουφάν μου.

Αυτό που έκανα τώρα ήταν μια τρέλα.Κανονικά τώρα θα έπρεπε να βρίσκομαι στο κρεβάτι,κουκούλωμενη μέχρι το λαιμό,και να κοιμάμαι.Αλλα εγώ βρίσκομαι σε ενα στενό,με προορισμό το σχολείο,για να χωρίσω δυο αγόρια απο το να σφαχτούν.

Σίγουρα αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Φαίη.

Και σίγουρα στο μπαμπά μου δεν θα άρεσε καθόλου αυτή η Φαίη.

Αφού πέρασα απο εκεί μέσα,σείρα είχε το πάρκο.Ευτυχώς το πάρκο ήταν το μόνο μέρος της γειτονιάς που ήταν ήρεμο.Ποτέ δεν είχε προκύψει ή ακουστεί κάτι κακό,ετσι το πέρασα πολύ γρήγορα.

Μόλις το βλέμμα μου αντίκρυσε το κίτρινο μεγάλο κτήριο,ενα χαμόγελο απλώθηκε σε όλο το προσωπό μου,αφού μόλις γλίτωσα απο βιαστές,κλέφτες,και ναρκομανής.

How To Be A Bad Girl#READINT2017Where stories live. Discover now