I know I need you~ hoofdstuk 6

154 16 24
                                    

Ik wil even een mooie shoutout doen naar zumaxmarmomdat ze heel goed is in kut roddels door te vertellen (die niet eens waar zijn)
en om mij te bedreigen! Leuk man😂
❤Enjoy...

Harm p.o.v
Ik wordt wakker, voor de zoveelste keer deze maand is de wekker overbodig. Ik heb al meerdere nachten niet geslapen, elke avond heb ik net zolang gehuild totdat al mijn tranen op waren. Nooit gedacht dat een gebroken hart zo hard aan kan komen.

Flashback
Ik kijk naar het heldere water wat mooi schitterd in het kleine beetje zonlicht wat door de bomen schijnt.
De pijn die ik voel zal verdwijnen als ik me in het schitterende water begeef. En als ik geluk heb zal niemand mij ooit vinden hier, het is beter zo.
Achter me hoor ik blaadjes knisperen, een luid gekraak vult mijn oren. Voetstappen die mijn kant op komen, ik denk niet meer na en spring in het water wat heerlijk aan gaat voelen.
Maar ik voel het water niet om me Heen, ik wordt terug getrokken en val met een harde klap terecht op de grond. Ik kijk recht in de ogen van link, verschillende emoties gieren door mijn lichaam. Maar wat ik zeg is: "Laat me gewoon gaan" en snel ren ik terug naar de oever, het is nu of nooit. Maar wederom wordt ik vastgepakt, link heeft me stevig vastgepakt. Ik ben opgesloten in de warme armen van link, wat voelt dit goed.
Maar hij heeft een ander...
ik maak mijzelf los uit zijn warme armen, hij pakt vervolgens gauw mijn arm goed vast. "Het spijt me harm" Zegt hij op een zachte en geschrokken Toon, gelooft hij me?
"Je had gelijk" Zegt hij dan, dat had hij misschien niet moeten zeggen. Ik probeer de tranen te onderdrukken en weg te rennen, maar het lukt niet. Hij pakt me juist steviger vast, dan kijkt hij recht in mijn ogen. Zijn groene ogen schitteren, of ligt dat aan mij. Ik kan niet bewegen, hoe graag ik dat ook wil. Mijn hart breekt om het feit dat hij me nu pas gelijk geeft, doet hij dit aleen door Medelijden?
Op het moment dat ik mijzelf wederom wil proberen los te trekken houd hij mijn heup vast en buigt hij naar voren. Ik beweeg niet, iets later voel ik zijn zachte lippen tegen die van mij aan.
Wederom razen allerlei gevoelens door mijn lichaam, ik kan niet plaatsen wat.
Ik wil ervan genieten, maar dat lukt mij niet. Een traan stroomt zacht over mijn wang, hij beland zacht op de grond. Op een gegeven moment laat link eindelijk de zoen los, ik wil hem aanstaren en stil wezen. Maar ik weet dat ik dan niet weg kom, ik ben kwaad op link. Hij heeft mijn hart net weer gek gemaakt. Zoent hij mij nu omdat hij jer niet kan krijgen? Snel trek ik me los, nu lukt het omdat link nog in trans is. Zodra ik wegren schreeuw ik iets naar hem, ik kan niet plaatsen wat.
Tranen stromen over mijn wangen.. niet meer te stoppen, net zoals de pijn die ik al voel sinds de dag dat het uit was...

Hij maakt mijn hart compleet, maar breekt het weer met een paar verkeerde woorden. Noem je dat verliefd zijn? Of is dit meer bedrog?
Ze zeggen wel eens dat liefde blind maakt... maar hoe bedoelen ze dat?
Ik wou juist dat ik veel minder zag, misschien wel blind was..
Dan was ik nooit gevallen voor die schitterende groene ogen, dat prachtige haar en zijn perfecte lach.
hoe bedoelen ze blind in de zin?
Bedoelen ze dat je niet kan zien wat de ander doet
Of bedoelen ze dat je niet kan zien wat liefde is.
Er zijn honderden verklaringen, en geen van hen kan verklaren dat hun bewering klopt...

Gebroken stap ik een paar uur later de auto in, mijn dure canon camera leg ik vluchtig op de stoel naast mij.
Dan start ik de auto en rijd ik naar school. Eenmaal aangekomen parkeer ik hem voorzichtig op een klein plekje wat nog leeg staat, en dan kan de marteling  weer beginnen.. ookal is het niet school, maar de mensen die me steeds aankijken als ik plots de klas uit ren. Helemaal de blik van link  kan ik niet uit mijn hoofd branden..
Ik heb steeds minder inspiratie voor school, elke keer heb ik toch het gevoel dat dit niet het goede vak voor mij is.. maar ben ik daar nu niet iets te laat voor? Ik durf het niet te melden, mensen gaan me dan helemaal raar aankijken. En ik heb geen zin om iedereen uitleg te geven..
Ik loop de grote ingang in en loop dan naar het goede lokaal, als ik ben aangekomen gaat de bel. Precies optijd....

Wat Doen We?  #Netties2017Where stories live. Discover now