1

22 1 0
                                    

Ivy pov

Ik lag lekker te slapen totdat ik werd wakker gemaakt door Jade, onze schoonmaker. "Ivy wakker worden, ik moet je bed opmaken van je moeder" zei jade en ik glimlachte "jade, ik doe dat straks zelf wel" zei ik en Jade knikte en bedankte mij vriendelijk. Ik kwam uit bed en liep langzaam naar de badkamer, en ging snel doushen. Toen ik klaar was deed ik snel mijn jurk aan die Jade al haar klaar gelegd voor de dag. Ik hoorde mijn moeder praten op de gang met mijn vader "jade word te oud voor dit werk Miles, zij kan dit niet meer doen" zei mijn moeder zachtjes "ik ga morgen wel opzoek naar een nieuwe schoonmaker als jij jade het nieuws vertelt" zei mijn vader "okay dan maar" moppelde mijn moeder. Wacht wat, ze kunnen Jade toch niet zomaar vervangen?

De volgende dag

Ik werd wakker en keek hoe laat het was, kwart over 9? Normaal zou jade mij al moeten hebben geroepen. Ik stond op en trok een trui aan. Ik hoorde geklop op de deur en mijn moeder kwam binnen "ivy, we hebben jade ontslagen. Ze was te oud en kon dit werk niet meer doen dus nu hebben we samuel" zei mijn moeder enthousiast en een jongen kwam binnen met vel blauwe ogen. Hij keek mij vriendelijk aan en zijn haar zat wat pluizig. "Ik ben Samuel, aangenaam" zei hij netjes en ik schudde zijn hand. "Ivy manieren!" Zei mijn moeder boos en ik rolde met mijn ogen. Ik pakte zijn hand en boog hij begon te glimlachen "nou samuel je mag beginnen met dat bed opmaken" zei mijn moeder en liep weg. Ik volgte samuel met mijn ogen terwijl hij naar mijn bed liep "ik help wel mee" zei ik en hij keek mij verbaasd aan "maar je bent toch een princes? Je wilt toch dat mensen je verzorgen en dingen voor je doen" zei hij en ik lachte hem uit "dat is een typisch beeld dat mensen hebben maar zo ben ik niet" zei ik zelfverzekerd en ik pakte de andere kant van de deken en trok hem recht.

Ik zat rustig wat muziek te luisteren totdat Samuel binnenkwam "ey ivy kan ik nog wat voor je doen?" Zei hij rustig en ik begon te lachen "ey goed dat je niet netjes tegen mij praat net als de rest van de wereld" zei ik en Samuel beet op zijn lip "ohja vergeten" zei hij zachtjes "het geeft niet ik vond het juist wel goed dat je mij net zoals iedereen ziet ohja wat je moet doen is mij helpen met kleding uitzoeken" zei ik en samuel keek mij verbaasd aan "kleding uitzoeken?" Vroeg hij en ik knikte "mijn vader zei dat er vanavond een speciale gast kwam en ik op mijn allermooist moest zijn" zei ik zuchtend. "Je bent altijd toch al mooi?" Zei samuel en ik voelde mezelf blozen. "nou lets go dan" zei samuel lachend en we liepen naar mijn inloop kast.

Ik kwam mijn kamer in waar Samuel op mij zat te wachten "tadaaaa" riep ik en en draaide een rondje in een mooie lichtroze jurk die samuel had uit gezocht "ja ja ja deze is mooi" zei samuel enthousiast "okay dan doe ik die aan" zei ik met een glimlach.
Ik begon aan mijn make-up. Ik voel dat samuel zijn ogen op mij gericht heeft en ik schud lachend mijn hoofd "wat" vraagt Samuel lachend "kun je het zien?" Vraag ik, hij knikt "als de beste"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pretty Princess ft. Samuel Leijten & Jai WoworWhere stories live. Discover now