Y'all Guess What

128 9 1
                                    

I Am So Ashamed Of Myself Y'all I Swear.  So Last Night I Got Off At 9 My Mom Couldn't Come Get Me Because She Went On A Date With My Step Dad.  So I Had No Other Choice But To Call Tonio. So I Called Him Y'all This Was The Conversation. 

" Hello" I Said

" Wassup " He Said

" Are You Busy? " I Said

" Naa Chilling With Trina." He Said

" I Need A Ride Home From Work " I Said

" Ight Bet Omw I'm Finna Come Now " He Said

" Ok" I Said

About 20 Mins Later He Texted Me And Said That He Was Outside. I Walked Out Y'all I Had Some Real Cute Beach Curls ain't My Hair My Jimmy Jazz Work Short With Some Black Cut Up Jeans. And My Jordan 12s Masters With A Gold Watch And Some Big Hoops.  So I Walked Out To His Car.  Did I Tell Y'all What He Look Like?  Okay Well He Got Dreads,  Alot Of Tattoos,  Braces And He Light Skin.

So I Got Inside In His Car. He Drive A Impala It's Black With Black Rims. So I Get In And Put My Seatbelt On.  I Seat My Purse In My Lap And Takes My Phone Out. We Driving Down There Road I Asked Him Where Trina Was. Y'all He Lied Trina Was Never At His House.  He Was Trying To Make Me Jealous.  So We Went By His House.....

Y'all I did something That I wasn't planning on doing I didn't get home til almost 12. I was so damn pissed y'all. I shouldnt have. But What's Done Is Done. 

Anyways I Don't Wanna Be Onna Be On My Birth Control Shot Anymore. I Think I Wanna Go To The That Get Insert In My Arm.

But I Don't Even Wanna Have Sex Any More I'm Retiring From That.  I Am Going To Stop Y'all Think I Can?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

StoryTime With Jayda Monae Where stories live. Discover now