Del 1: Äntligen sommarlov, men...

14 1 0
                                    

*Charlies perspektiv*
Jag vaknade av att mamma tappade någonting i köket. SOMMARLOV. Jag kollade klockan, halv 11. Jag kollade igenom sociala medier medans jag ändå höll i min mobil. Jag hade fått ett meddelande av Vilma. (Charlies bästis)
Vilmiis💞 10.04
"Vaken?😹💘"
Jag 10.34
"Nu. Hahha!😆💞"
Vilmiis💞 10.36
"Ska vi hitta på något idaa?💗😏"
Jag 10.36
"Frågar, vänta lite!🌚💘"
Vilmiis💞 10.37
"Okee!💚😝"

Jag sprang ner för trappan och in i köket där mamma stod, fortfarande i min pyjamas.
(C=Charlie k=Kamilla (mamman))
C: Mamma, får jag vara med Vilma idaa?
K: Charlie, vi ska ju flytta idag. Minns du inte?
C: Men mamma! Jag vill inte flytta! :(
K: Men idag ska vi det!

Jag sprang upp på mitt rum.
Måste skicka till Vilma!
Jag 10.41
"Jag ska flytta idaa...😫😭💔"
Vilmiis💞 10.42
"NEEJ!! Vart? Det va väl inte långt va??😭💔☹️"
Jag 10.42
"Norge...😞"
Vilmiis💞 10.42
"NEEEEEEEEEEEJ😭😭😭💘💔"

Jag brast ut i tårar. Jag ville inte flytta. Jag ville inte flytta ifrån mina kompisar. Jag ville inte flytta ifrån Vilma. Jag grät och grät tills mamma kom upp till mitt rum och avbröt mig från mitt lidande. Jag ville inte att hon skulle komma. Jag ville ingenting just nu. Bara att bo kvar i Sverige.
K: Packa lite nu. Vi åker ikväll.
C: Inte nu mamma..
K: jaja, men jag har pratar me våra grannar och dom värkar jätte trevliga!

Jag brydde mig absolut inte om några nya grannar, jag ville bara vara kvar.
Det ända jag vet om Norge är att det ligger bredvid Sverige. Och att dom har mycket olja eller någon sånt. Mitt i mitt tänkande om Norge kom Curry och hoppade upp på mig med en viftande svans och ett osäkert ansiktsuttryck. Jag kramade om honom och fällde en tår. En kompis fick jag i alla fall ta med. Det var jag glad för. Asså Curry var den bästa hunden i hela världshistorien. Älskade verkligen honom. Aja, mer om Norge. Jag skulle precis googla på "Fakta om Norge" men fastnade på vad klockan var, den var redan 4. Jag bytte om och var tvungen att packa och när jag var klar var klockan 17.50. Jag sprang ner med sakerna till mamma och satte mig i bilen mot min vilja. Jag tog fram mobilen och mina hörlurar och satte dom i öronen och satte på topplistan på Spotify. Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somnade jag.
När jag vakna var vi redan framme. Klockan var 10 på kvällen och jag var inte alls trött längre. När jag satte mig upp och kollade ut genom bilfönstret såg jag ett stors vitt hus. Jag kollade åt andra hållet och såg ett lite mindre rött hus. Mamma kom ut där ifrån så jag antog att det var vår nya hus. Wow.
Jag gick in i huset och gick runt lite, jag hittade ett rum mamma hade ställt mina saker i. Antog att det var mitt rum. Det var ganska stort, större en mitt rum i Sverige i alla fall. Fast jag hade inte alls ett stort rum förut. Jag hoppade lite i sängen som stod där inne, den var faktiskt riktigt skön. Jag fastnade vid en spegel, jag kollade på mitt rufsiga blonda långa hår. Sen gick jag till köket, där stod mamma och packade upp saker. Jag såg Curry sitta på golvet. Då knackade det på dörren. Jag öppnade dörren och där stod...

~hej, detta ä min första novell. Första delen kanske inte ä så super bra men aa, detta ä ju min första som sagt.~

! Closer !  | M&M |Où les histoires vivent. Découvrez maintenant