•7•

79 6 0
                                    


"Μάλιαααααααααααααααααααααααα" άκουσα κάποιον να λέει και μετά έσβησαν όλα.


Βάλιας Pov :

Έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που άρχισα να κάνω παρέα με την Μάλια. Την είχα παρεξηγήσει,νόμιζα ότι ήταν μία ντροπαλή και στενόμυαλη,αλλά είναι εντελώς το αντίθετο.Δε περίμενα ότι θα πει ναι όταν της είπα να καπνίσει,νόμιζα ότι θα με έβριζε και θα έφευγε.Κατευθείαν μπήκε στο κλίμα,χαχα την χαζή..έπαθε εξάρτηση από αυτό το μαραφέτι,αλλά δε πειράζει,είναι ωραίο.

 Σήμερα έλεγα να την πάω εκεί που συχνάζω,κάπου μακριά,στα δικά μου τα μέρη.Από την ώρα που ξεκινήσαμε γλώσσα δε έχει βάλει μέσα,κάποιος να της το βουλώσει παρακαλώ..όλο ήθελε να της πω που πάμε και που πάμε και να κάτσουμε να ξεκουραστούμε. 

Επιτέλους όταν φτάσαμε ησύχασε,της είπα να μην μιλάει πολύ για να την συμπαθήσουν,παραξενεύτηκε,δε πειράζει σε λίγο θα δει. Την έβαλα μέσα,προχωρούσαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ μέχρι που φτάσαμε έξω από την "τρύπα", χαχα τρόμαξε μόλις είδε έναν μαστουρωμένο,χαχ,αθώα. Μπήκαμε μέσα,την άφησα λίγο να παρατηρήσει τον χώρο και πήγα να φέρω το πράγμα που θα χαλαρώναμε. Της την έπεσε και ένας χαχ ,ο Νάσος,καλό παιδάκι αλλά λίγο οξύθυμος.Φτου η χαζή τον χαστούκισε,μακάρι να μην την χτυπήσει,ουφ ντάξει της την έπεσε λίγο μόνο.Πήρα το πράγμα από τον αρχηγό και άρχισα να πηγαίνω από το μέρος της.Καλέ αυτή με είδε και τρέμει,τι στο; Γιατί τρέχει; Άρχισα να την κυνηγάω λοιπόν και να της φωνάζω,δε γυρνούσε,την είδα στην έξοδο να χει σταματήσει και να παίρνει μεγάλες αναπνοές,χαχ θα κουράστηκε,την φώναζα καθώς έφτανα όλο και πιο κοντά,μόλις με αντιλήφτηκε όμως άρχισε να ξανά τρέχει,γαμώ είναι και γρήγορη. Γαμώ περνάει το δρόμο,γαμώώώώ αυτοκίνητο .

 "Μαλιααααααααααααααααααααααααααααα" φώναξα. Δε πρόλαβα γαμώ,γαμώ,γαμώ.


"Ένα τηλέφωνο,το ασθενοφόρο παρακαλώωωω" έλεγα μέσα στα κλάματα μου. Την είχα πάρει αγκαλιά και γύρω της υπήρχε πολύ αίμα.

"Μάλιααα ξύπνα σε παρακαλώ μη μου το κάνεις αυτό ,Σαγαπάω,είσαι από της λίγες φίλες που έχω,που με αγαπάνε γι αυτό που είμαι" φώναζα ξανά και ξανά.

Το ασθενοφόρο δεν άργησε να έρθει ευτυχώς. Την πήγαν στα επείγοντα,είχε χάσει πολύ αίμα.



____________

Κάθε μέρα είμαι δίπλα της.Της μιλάω,της λέω συνέχεια συγγνώμη γιατί εγώ φταίω,της λέω τα νέα από το σχολείο,κράζω όσους κράζαμε μαζί,ξέρω ότι με ακούει και ας είναι σε κόμμα,το νιώθω,είναι δυνατή,θα αντέξει,οι γιατροί ακόμα δε έχουν βγάλει κάποια διάγνωση ακόμα,μετά από ένα μήνα περίπου. 

Ψεύτικη ΕλπίδαOnde histórias criam vida. Descubra agora