|~023~|

662 25 1
                                    

'Je ziet er prachtig uit Avery, had ik dat al gezegd?' Zei hij en hij friemelde aan mij ketting 'He wacht eens' Zei hij en hij haalde uit z'n shirt ook een puzzelstukje en pakte de mijne ook en klikte hem aan elkaar en opeens stond er forever, oke hier werd even niet goed door, 'Wow dat is bizar' Zei hij 'Ja vindt ik ook' Zei ik.

We liepen samen hand in hand naar binnen, ik vond het nog steeds dat hij raar deed maar ik voelde eindelijk weer liefde na een lange tijd en dat wou ik niet kwijt. We liepen weer samen de grote zaal in en ik zag Harry kussen met Ginny, ik hield misschien niet veel van hem maar dat zou ik niet in het openbaar flikken 'Ik vertrouwde je' Schreeuwde ik 'Avery, het is niet zo bedo.. Malfoy' Zei Harry

Pov Draco

Ik rende achter Avery, ik weet niet wat er in die weken gebeurd is maar Avery is erg gekwetst, ik moet het haar toch gaan zeggen, misschien is nu het beste moment, want misschien wil ze me daarna nooit meer zien, Ze was naar ons plekje gerend, ze zat snikkend op een steen en ik sloeg mijn arm over haar heen en ze gingen met haar hoofd tegen me aan hangen.

Pov Avery
Zie je nou wel, niemand houd van me, galmde er door me hoofd terwijl er een arm over me heen ging, het was Draco, ik legde mijn hoofd tegen hem aan. 'He Avery?' Vroeg hij 'Ja' Zei ik 'Ik weet niet hoe je dit gaat vinden, en ik snap als je boos wordt maar ik had ook geen keuze' Zei hij en hij deed z'n mouw omhoog 'Dr..Draco? Jij...Waarom' Stotterde ik 'Ik kon er niks aan doen het was of dood gaan of dit' Zei hij 'Ik.. ik vergeef je, ik snap je woede' Zei ik 'Nee ik snap jou, ik vond dit moeilijk vertellen maar heb het toch gedaan, kun je me vergeven' Vroeg hij 'Ja ik vergeef je' Zei ik en we keken elkaar diep in de ogen aan, zover dat kon want het was donker 'Zou je mij opnieuw een kans willen geven, en mijn vriendin willen zijn?' Vroeg hij 'Ja dat wil ik' Zei ik en hij zoende me.

Hij nam me mee naar de kamer van Slytherin waar nog steeds 2, 2 persoon bedden stonden en hij gooide mij op ons bed 'Wow Avery heb je contact lenzen' Vroeg hij 'Ja' Loog ik maar snel, ik was nog niet bereid om het te vertellen 'Staat je ook goed' Zei hij 'Weet ik' Zei ik en ik deed mij Pyjama aan en ging naast Draco liggen die ondertussen zich ook had om gekleed 'Wat heb ik jou gemist' Zei hij 'Ik ook' Zei ik 'Waarom was je eigenlijk zo boos op potter?' Vroeg hij 'Toen jij weg was hadden we wat met elkaar maar hij zag jou en greep gelijk zijn kans om met een ander te gaan' Zei ik boos 'Wacht was ik dan een soort van het prins op het witte paard' Vroeg hij 'Ja klopt, maar dat ben je sowieso al' Zei ik. 'En jij bent dan de prinses in problemen' Zei hij 'Oh wat ben ik geëerd dat ik door u gered mag worden' Zei ik op een kakkerig stem 'Vrees niet prinses' Zei hij op een stoere manier en gaf me een kus.

Pov Summer
Ik loop samen met Bryan naar boven om te gaan slapen als ik Avery in de armen van Draco zie liggen en geeft Bryan een stootje en hij maakt gelijk foto's van ze, en wij besluiten ook maar naar bed te gaan want we hebben morgen weer lessen, dus ik kleedde me om Bryan ook en ik ging naast Bryan liggen met mijn hoofd tegen zijn borst.

Pov Avery
Eindelijk die twee zijn ook gaan slapen want ik deed net of ik sliep maar ik was eigenlijk ook best moe dus besloot ik me even om te draaien en ook tegen Draco's borst aan te gaan liggen zodat ik warm en veilig weer kon gaan slapen zoals ik dat gewend met hem, Veilig, beschermd en warm. Me ogen sloten langzaam al en nam nog een laatste blik naar Draco en ging toen maar slapen want we hadden morgen vroeg les.

Nu weet ik wat liefde echt betekentOnde histórias criam vida. Descubra agora