Praf de stele

579 23 19
                                    

Am terminat de aplicat rujul pe buze și am aruncat o ultimă privire în oglinda. Arătam bine deșii nu mă simțeam deloc așa. Am avut din nou un coșmar asemănător cu celelalte și mai e și întâmplarea de ieri.

Am stabilit cu Ethan să ne vedem în dimineața asta la cafeneaua din centru și apoi să mergem împreună la școală. Aveam să ajung la șapte și douăzeci acolo deci ne rămânea fix treizeci de minunte . Îmi place punctualitatea de aceea sunt mereu cu programul după mine dacă aș putea spune așa. ..

Îi trimit un mesaj ca am plecat de acasă, îmi iau paltonul vișiniu care era aruncat prin pat , geanta , telefonul și cheile și înainte să plec îi spun mamei în șoaptă să nu-l trezesc pe tata.

Am mers cu pași apăsați până la cafenea și am intrat rapid simțindu-mi nasul ușor înghețat. Era frig cred că va ninge. M-am așezat pe una dintre canapele de piele maronie și am ascultat cu atenție melodia liniștitoare ce se auzea foarte încet,era fix ce îmi trebuia în momentul ăsta.
Am așteptat acolo minunte bune iar Ethan nu mai apărea,  după multe mesaje trimise și după multe apeluri pe care nu le-a preluat , am hotărât să plec.
***

Am intrat pe holul lung plin de bârfitoare , tocilari și băieți smecheri , mi-am lăsat privirea în jos și am continuat să merg până la dulapul meu. Mă simțeam obosită iar faptul că Ethan nu a mai venit m-a indispus și mai tare. Lângă dulap erau Tay și Ariana. Ajung lângă ele și le zâmbesc încercând să nu dau nimic de bănuit.

-Hei Sell, uite ce mi-a dat Alfredo!

Întinde mână și îmi arată o brățara din aur cu un diamant micuț și albastru în mijloc. Deșii era ceva simplu era superba. Cred ca a costat o avere.

-E frumoasă. .

Imi țin degetul mare pe ea și o admir în continuare. Zâmbetul lui Tay era uriaș, cred ca o dureau obrajii dar era atât de fericită încât nu se putea abține. Afacerile astea cu droguri chiar sunt profitabile , l-as ruga și eu pe Justin sa ma bage în grupul lui dacă poți face atât de mulți bani încât să cumperi o brățara așa de superbă. Imi dau o palmă mental pentru ce prostie am gândit mai devreme și zâmbesc prostește când realizez cat de stupid aș arăta eu traficanta.

-Tay e așa norocoasă.
Aproape că îmi vine să râd de fata tristă pe care o are Ariana. Nici nu îmi vine să cred ca e singura. E atât de frumoasă și lăsând deoparte faptul ca are momentele ei când e mai aeriana, e chiar o persoană minunată.

-Să mergem , o sa întârziem la ore.

Am luat mână de pe brățara lui Tay și am urmat-o până în clasa. Ne-am așezat în bănci și am așteptat să vină profesoara, am cam neglijat școala în ultimul timp și trebuie sa recuperez.

****
Le-am rugat pe fete sa îmi păstreze un loc la cantină și apoi am plecat spre dulapul meu. Mi-am scos telefonul din buzunar și am activat datele mobile vrând să verific noutățile de pe paginile de socializare.

-Boo!
Tresar și scap telefonul și cărțile mână din cauza țipătului venit din spatele meu. Mă întorc cu intenția de a lovi persoana cu chef de glume dar după ce vad că e Dylan îmi cobor privirea și mă las pe genunchi pentru a-mi lua lucrurile de pe jos.

-Te-am speriat ?
Întreabă de parca nu era evident.

-Tu ce crezi?
Întreb încercând sa nu se observe prea tare faptul ca sunt nervoasă. După ce îmi iau lucrurile de jos îmi continui drumul spre dulap expirând greu.

-Îmi pare rău.
Râde slab și vine după mine.
Imi bag cărțile în dulap și îl închid trântind ușa puțin mai tare dar fără vreo intenție.

Dark LoveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora