Za 20 (30!?) followers

326 42 21
                                    

No, tenhle obrázek měl být za 20 followers, ale vy jste tak šílení, že už budu mít skoro 30 followers. Takže, moc moc moc děkuju !!! Teď bude (asi) dlouhý proslov, ale byla bych ráda kdybyste si ho přečetli, protože ... no ... víte co ... pojďme na to hned!

Když jsem popré slyšela o Wattpadu, tak jsem si řekla, že to je zase nějaká sociální síť (pro mě ta, kde si nezaložím ůčet ( instagram, twitter, snapchat, ...). Po pár dnech jsem si na něm založila účet, jen na čtení. Když jsem se zeptala potom mámy, jestli bych tam mohla psát příběhy, tak miřekla, že nejdříve jí to musím ukázat ( takže by to skončilo tak, že bych sem nepsala, jako to dopadlo s You tubem ). Tak jsem moji první knížku ( Můj Příběh ) vydala na tajňačku. Po zveřejnění dvou kapitol jsem to mamce řekla. Přečetla si to a řekla mi, že jsem ji překvapila a že sem můžu psát. Tak takhle jsem se k psaní dostala. Někdy mě po vydání kapitoly napadne Nech toho. Vždyť to je hrozný . Měla bys skončit. Po chvíli se ale u knížky objeví super ohlasy, které mi pořád říkají Piš dál. Líbí se jim to.  A tyhle ohlasy mě kopou do toho ať pokračuju a pokračuju. Mám vás moc ráda lidi. Děkuju. Největší díky však patří LindaKolajov , která mi moc pomohla tím, že se podívala na moji knížku a začala mě sledovat jako první. Je to holka, na kterou nikdy nezapomenu. Moc moc díky Lindo .

Na obrázku jsou lidi, bez kterých bych si Wattpad nedokázala představit. A taky mi každý nějak pomohl. Takže moc děkuju všem. Jsou to :

LindaKolajov

Bloomharmonie

RainbowSpeed23

Floryx-Shine

LunariaSunrise

AnnieKessy/Purple_Glitter1

Butterly33

Butterly33

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Ještě jednou a naposledy, moc moc moc
 moc moc děkujuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!

Díky, vaše Crystal !

Let's paint !Kde žijí příběhy. Začni objevovat