#10 Mai bine nu

54 6 0
                                    

    Am avut şansa să îmi petrec una dintre orele libere, în care profesorii nu se prezintă, pe wattpad. Îmi doream să pot citi o carte în adevăratul sens al cuvântului, în schimb am dat peste un alt specimen.

    La prima privire a părut o carte care chiar merită citită, iar pentru că uitasem proverbul "Nu judeca o carte după copertă" am deschis-o, aşteptarile mele fiind foarte mari

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


    La prima privire a părut o carte care chiar merită citită, iar pentru că uitasem proverbul "Nu judeca o carte după copertă" am deschis-o, aşteptarile mele fiind foarte mari.
  Mulțumită eşecului tău, damianadmmm, cartea mea are un nou capitol, mulțumesc! 

                      9

   De ce e aşa de greu sa vorbesti?? De ce e aşa de greu să găsesc şi eu o carte bună?

   ... Puncte, trei puncte, lucrurile devin serioase.

    Aş vrea sa fii mereu acolo ... Aş vrea să vină profesorul şi să îmi confişte telefonul, să citească şi el această "carte" pentru că după sigur nu mai vine la şcoală.

    Dar e imposibil . Dar e imposibil pentru că profesorul nu e în şcoală, altfel sigur ar fi şi el traumatizat după ce ar citi.

    Toți facem greșeli gramaticale, dar lucrarea ta e o greşeală. Te sfătuiesc să reciteşti fiecare capitol şi să elimini toate semnele de punctuație ce se află în plus, sa adaugi mult mai multă descriere, măcar să ajungi la 100 de cuvinte la fiecare capitol. Doar după ce vei face toate acestea lucrarea ta se va afla pe drumul de a deveni o carte.

     Spor la scris/citit!

Despre Tot Şi Despre Toate-WattpadWhere stories live. Discover now