3.8 Özel Bölüm-3

9.1K 524 235
                                    


Jimin hissetmiyordu.

Bedenini? Kısmen.

Ruhunu hissedemiyordu ve duygularını. Belki çok içtiğinden, belki de duygularına bir türlü hakim olmadığından. Öyle ki bir süre sonra kendi ile çatışmaya başlamıştı. Hisleri belirgindi ancak Yoongi'nin hisleri..

Yoongi onu görürse sevmezse ne yapardı bilmiyordu? Onu gayet de görmüştü, kokusunu solumuş, ciğerlerinde en güzel kavanoza saklamıştı. Yine de.. kararsızlık bedenini öyle bir ele geçirmişti ki.. Sürekli sorular, sorular, sorular, sorular ve sorular.

Yoongi onu biliyordu, görüyordu ama tanımıyordu. Tam olarak tanımıyordu. Yanında değildi, hangi espriye güler onu da bilmiyordu. Jimin hepsini bilse de, Yoongi onu öğrenince hoşuna gitmezse ne yapardı? Kendini onun için değiştirmeye hazır olsa da Yoongi'nin onu olduğu gibi sevmesini istiyordu, başka karakteri değil, Jimin'i. O mesajı yazmıştı, sahi ne yazmıştı? Onu bile hatırlamıyordu. Telefondaki yazılar birbirinin içine giriyordu ve okunması zor bir hal alıyordu.

Derin nefes alıp bulanan kafasını iki yana sallayıp uzaklaşmaya çalıştı. Geldiği barda olan yüksek ses kulaklarına ulaşsa da yeni yeni algılıyordu. Yüzünü hafifçe buruşturup kaçıncı olduğu saymadığı bardağı kafasına dikti. Boğazına sıvı gelmeyince sallayıp dibini görmeye çabaladı. Çoktan bardağını bitirmişti.

Omuz silkip ayağa kalktı ve yalpalamaya izin verdi. Sarhoş değildi, yani sadece ona göre. Etrafa bakıp dişlerini gösterdiği bir sırıtış yerini aldı şekilli dudaklarında.

Sarhoş dans eder miydi?

********

Yoongi, Jimin'in mesajlarından sonra onları onlarca kez okumuş ve birçok yorumda bulunmuştu. Jimin'i az çok tanıdığını düşünüyordu ama son yazdıkları Yoongi'yi tamamen şüphe ve tedirginlik içinde bırakmıştı. Artık buluşmak istemiyor muydu yani? Ayrıca yazdığı mesajlara bakılırsa ki bu gayet açıktı, sarhoştu. Aramayı düşündü fakat telefon çalmasına rağmen Jimin açmıyordu.

Oldukça endişeliydi.

Yoongi kendine küfredip tutulan vücudunu hareket ettirmek için ayağa kalktı. Stresten kopardığı bir tırnağı derinden kopmuştu ve acıyordu. Gerçi bu Yoongi'nin umurunda bile değildi.

Derin nefes alıp odada dolaşmaya başladı. Çığlık atacaktı bu gidişle. Zaten ailesi tatile gitmişti, evde kimse yokken komşuları da umurunda olmazdı. Güzellik uykusuna dönmesi gerekiyordu çoktan ama o daha normal uykusunu bile almamıştı. (Tanıtıma selam olsun.)

Aynada yansımasını görünce tchlayıp birbirine giren saçlarını rastgele düzene sokmaya başladı. En azından daha düzenli durmalarını sağladı. Başka şeylerle uğraşıp unutmak, sonra da uyuyup yarın olunca akışa göre davranmak istiyordu ama olmuyordu. Çok fazla merak ediyordu.

O sırada dışarıdan gelen bir ses kulaklarından içeri doldu.

Ne yani, bu saatte ses yapıp nasıl insanları rahatsız edebiliyorlardı? Derin nefes alıp balkonuna doğru ilerledi. Evleri kendilerine has, güzel ve beton yığınlarına nazaran iki katlı şirin bir evdi.

Balkona yaklaştıkça anlamsız sesler kulağında birleşip bir senfoni ortaya çıkardılar. Bir süre sonra bu garip sesler kesildi ve kendi adını, boğuk ve garip bir aksanla duydu. Sarhoş bir aksan?

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 11, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

yoonmin::textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin