Despre proiect

214 22 0
                                    

Deci ne-am făcut temele și am început să facem proiectul, la care am stat o veșnicie. Nu va dau prea multe detalii decât ca a început să ne doară capul din cauza lui Iuly cu vorbele ei despre punctualitate si maniere. Am mai făcut și mișcare ca a început Kito să ne fugărească cu coasa. Chiar credeam că Sara minte cum ca e sadica, dar m-am convins că am greșit, iar unde am stat cel mai mult a fost să o trezim pe Mela prima dată și din cinci în cinci minute să tragem de ea să o trezim. Prin asta am văzut că Iuly nu are doar maniere în cap că de minim 30 de ori a început să înjure. Din cate am mai văzut astea doua, chiar dacă sunt surori, nu se înțeleg bine.
O da am mai a avut un incident ca Sara s-a înfuriat încât s-a încuiat în cameră și am stat să o luăm scoatem de acolo. A trebuit să folosim forță desigur. Am mai avut si o certă cu Kito si Rubi înainte să ia Kito coasa.
După au venit băieții să mă ia, dar fetele le-au zis ca o sa rămân la ei, iar ei au fost de acord, totuși fetele s-au purtat cam ciudat mai ales Rubi, care stătea într-un colț cu păr în gură și uitanduse la Raito. Nu am întrebat si am intrat în casă.

Diabolik Lovers Povestea meaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum