Hoofdstuk 6.

617 34 2
                                    

Louis pov.

Dus plan 'Maak Harry jaloers, zodat hij mij laat zien dat hij mij leuk vind' werkt niet. Hij vroeg blij "Dus, Louis wie is dat meisje ? Hoe heet ze?". Alsof het hem helemaal niet boeide. En Niall, het leek net alsof hij me wou vermoorden. Naja, het zal allemaal wel.

"Dus Louis, beschrijf Hannah eens ?", zei Harry. "Ze heeft hele mooie groene ogen, leuke bruine krulletjes. Leuke persoonlijkheid. Een hele leuke lach, zeker als ze haar leuke kuiltjes laat zien. En ze is zo schattig. Alleen ik weet niet of ze mij ook leuk vind". Niall grijnst en kijkt naar Harry en mij. Ik lach zachtjes in mezelf.

"Niall, Liam wou je toch nog wat vragen ? App hem, " Zucht Harry. "Oh ja, ik zal hem nu wel eventjes appen." Na een tijdje gewacht gehebben komt er opeens een telefoon voor mijn gezicht.

Niall pov.

Van : Niall.

Naar : LiLi ♡.

'Hi Liam, je wou me wat vragen.'

***

Van : Liam.

Naar : Niall :).

'Hey Niall, ik wou weten of je nu nog kan chillen? Ja, ik weet het het is een beetje laat. Maar alsnog ik zou het leuk als je kan '

***

Van : Niall.

Naar : LiLi ♡.

'Ik wil wel met je chillen, maar ik ben hier met Harry en Louis. Misschien als je ook met hun wilt chillen kunnen we met ze 4e chillen? '

***

Van : Liam.

Naar : Niall. :)

'Oh nee, dat maakt niet uit. Geef Harry's adress maar, dan kom er ik er aan x' 

***

Van : Niall. 

Naar : LiLi ♡.

'oke, we zien je zometeen wel x.'

***

"Jongens, ehm. Liam komt hierheen om te chillen.", zeg ik glimlachend.  "Moet je dat niet eerst met ons overleggen? ". "Alsjeblieft Hazz, ik wil heel graag een keertje met mijn crush chillen". "Awh, little niall wilt met zijn crush chillen. Gelukkig komt hij eraan.". "Harry, het is niet zo grappig. Ik ga zeker nu heel raar doen en me handen gaan zweten en ik ga stotte-". "Niall, shut up. Het komt goed, we zijn bij je. Er gaan geen awkward stiltes vallen. Beloofd". "Beloofd?". "Beloofd !". 

RINGGGGGG.

"Oh dat is de deurbel. Ik ga wel." Ik loop de kamer uit en loop naar beneden. Ik voel mijn handen tintelen en plaats mijn hand op de deur knop. Als ik de deur open doe zie ik Liam. Hij lacht heel leuk naar me. Ik voel mezelf blozen. "Hey Liam, kom je mee naar boven. ". Liam knikt en loopt achter me aan. 

--------

Hey iedereen, ben ik weer. Sorry dat ik niks had geupdated maar ik was druk bezig met kerst en gister (27e) was mijn opa jarig en had dus een verjaardag. Zometeen komt een vriendin van mij langs en gaan we chillen. Dus ja idk. Hier een heel klein stukje. 

Als iemand nog ideeën heeft zeg het maar x

byebye x ♡

My secret crush.Where stories live. Discover now