WOLF -9-

3.6K 265 136
                                    

Medya>> BAEKHYUN *-*

***********

Anne Byun'un dediklerini düşünüyordun. Senin bir kurt olabileceğini söylüyordu. Üstelikte alfa olanından...

Baekhyun'un odasında, yatağın kenarında oturuyordun. Hafta sonu olduğu için kalacaktınız. İlk başta niyetiniz sadece, senin garip olayını sormaktı. Ancak Baekhyun, annesini aradığında kalmanızı da söylemişti. Elinden bir şey gelmezdi. Sonuçta sevdiğin adamın ailesiydi. Gerildiğin kadar korkunç bir kadın değildi Anne Byun; ama her şekilde Baekhyun'un annesiydi. İlişkiye onay vermesi gereken en önemli insandı. Baekhyun'un hiçbir şey umurumda olmaz dediğini biliyordun, ama şu an içinde önünüze taş koyan kimse yoktu. Senin şu Mezheklin olayın dışında. Gerçekten kurt olmak istiyor muydun?

İçinde kıpır kıpır olan bir yan vardı. Evet deli gibi istiyordun. Böyle şeyleri cidden merak edip, araştırmalar yapmıştın ve kim doğaüstü olmayı istemezdi ki...

Elbisenin eteğini oynuyordun. Baekhyun, odada değildi. Üzerini değiştir diye aşağıda kalmıştı. Avukatınız ile konuşman gerektiğini biliyordun. Onun sana 18. Yaş gününde ne söyleyeceğini merak etmiştin hep; ancak şu an daha da çok merak eder hale gelmiştin.

Bunları düşünürken kapı tıklanmıştı.

''Bebeğim gelebilir miyim?'' Baekhyun'un sesiydi.

''Tabii'' dedin yerinden kalkarken. Kapı açılmış ve Baekhyun, gülümseyerek odaya girmişti.

''Üzerini değiştirmemişsin.'' Baekhyun, senin hala aynı kıyafetle durduğunu görünce kaşlarını kaldırıp sormuştu.

''Ah, şey ben... düşünüyordum sadece.'' Gözlerini kırpıştırdın ve ona baktın. Baekhyun, sana doğru geldi ve belinden nazikçe kavrayıp kendine doğru çekti. Başını onun omzuna koyarken ellerin onun yanlarından t-shirtünü kavramıştı.

''Annemin söylediği şeyleri değil mi?''

''Hmm''

''Sorun olmayacak biliyorsun değil mi? Annemin dedikleri olsa bile seni tek başına bırakmak gibi bir niyetim yok.''

''Biliyorum. Beni korkutan o değil. Sadece, güçlerim gerçekten varsa ve bir mezheklinsem beni bulmak için falan gelirlerse...'' ailenin katledilmiş olma düşüncesi içini ürpertiyordu.

Baekhyun, sana bakmak için geri çekildi ve yüzünü ellerinin arasına aldı. ''Öyle bir şey olmayacak.'' Gözlerine bakıyordu. ''Sana kim dokunmaya kalkarsa, ölümü elimden olur.'' Onun gözlerindeki ateşi görmüştün. Şaşkınca bakıyordun. Baekhyun'un hep sevimli ve nazik yanını görmüştün. Şu an sana tüm ciddiyeti ve kararlılığı ile bakan adamın, ne kadar ileri gidebileceğinden emin değildin. Üstelik o bir alfaydı ve bazen sürüler arasında kavgalar oluyordur diye düşünüyordun. Baekhyun'u birini öldürmek üzere düşününce başını sağa sola salladın.

''Baekhyun, hayır. Kimseye zarar vermeni istemiyorum.''

''Hemen bunu yapacağım demiyorum zaten. Olaylar o şekilde gelişirse ileride eşim olacak sevgili alfa adayı kadınımı korumak için yapacağım.'' Baekhyun, gülümsemeye başladığında, hızlı hızlı gözlerini açıp kapadın.

''Eh? Ka-kadının mı?'' Kalbin ritmini artırırken sormuştun.

''Hmm'' Baekhyun, eğilip burnunun ucunu öpmüş ve yeniden sana bakmaya başlamıştı. '' Şimdi annemin anlattığı şeyleri boş verip, üzerini değiştir ve aşağı gel. Yardım etmen gereken şeyler var. Bütün aile akşam buraya geliyor ve mangal partisi var.'' Baekhyun, bu sefer senin dudaklarını öpüp geri çekildi. ''Şimdi ben gidiyorum sen de hızlıca aşağı gel tamam mı?'' demiş ve seni şaşkınca bakarken bırakmıştı.

Secret Wolf (OC) √Where stories live. Discover now