-6-

122 17 11
                                    

Gray ağır adımlarla saraya doğru ilerlerken yanından tanıdık bir at arabası geçti.

"Abim döndü demek."

diye geçirdi içinden. Lyon'un Juvia ile evlenmesi Gray'in gerçekten beynin kurcalıyordu. Neden bilmiyordu ama Juvia'yı sanki daha önce bir yerlerde görmüş gibi hatırlatıyordu. Yıllar önce , belki de daha saraya gelmemişken ... Neden bilmiyordu ama Juvia'da tanıdık bir şeyler vardı. Bu yüzden de içinde onu koruma iç güdüsü oluşmuştu. Juvia'nın Lyon'a karşı bir şey hissedip hissetmediğini , bu evlilikten memnun olup olmadığını bilmek istiyordu . Ama Juvia'nın ağzından pek kolay laf alamıyordu. Bu iş onun için zordu.

Kafasındaki düşüncelere kendini o kadar kaptırmıştı ki saraya geldiğini bile fark edememişti. Görkemli saray kapısından içeri girdi. Amacı odasına ilerlemek ti. Gray'in geldiğini gören hizmetçilerden biri hızlıca Gray'in yanına ilerledi.

"Prens Gray babanız önemli bir konuşma yapacağını söyledi. Hepinizin yemek masasında toplanmasını istiyor. Sadece siz kaldınız."

Gray sıkıntıyla nefesini dışarı verdi.

"Bilgi için teşekkürler."



------------------------------

Hadi yine iyisiniz kitabı silmeyeceğim aklıma güzel bir konu geldi . 

Artık bölümleri kendi kendime taslaktan yazacağım belirli bir oy ve yorum sınırı belirleyip o sınıra ulaşınca bölümleri yayınlayacağım.

~Sınır~

OY:3

Yorum:4

İHANETWhere stories live. Discover now