8.bölüm

12 1 0
                                    

Multide sedef var 😘😘

Bu sabah aşkım uykumdan erken kalktım çünkü İzmire gidecektim ve uçağım saat 6.30 ta kalkıyordu. Dün nasıl  bir psikolojideysem demekki.

Rutin işlerimi hallettim ardından beyaz ince askılı dizimin üstünde biten bir salaş elbise giydim altında sandaletlerimi giydim ve aşağı indim.
Ayşin teyze kahvaltıyı hazırlamıştı ve bende hemen kahvaltımı yapıp çıktım.

Arbayı açıp barajına valizlerimi koyduktan sonra arabaya bindim ve havalanına sürmeye başladım.
Havalanına geldikten sonra kontrollerde geçip koltuğuma oturdum.ardındanda uçak havalandı yaklaşık  1 saat sonra izmirdeydim.

::::::::::::::::::

İlk olarak eve geçtim eşyalı almıştım evi zaten  o yüzden  sadece kıyafetlerimi dolabına koyacaktım.

Kıyafetlerimi düzdükten sonra sahile inmeye karar verdim.

Sahilde yürümek gibisi yok. Biraz daha yürüdüm ve bir banka oturdum ardından telefonum çaldı arayan boraydı ve bekletmeden telefonu açtım.

"efendim bora"

"naber güzellik"

"iyi bora senden"

"bendende iyi güzellik en kısa sürede yanındayım bundan unutma"

"tamam bora unutmam hadi byby"

"byby"

Artık eve gitmeliyim akşama bara gideceğim çünkü yemek yedikten sonra.

Eve geldim yemeğimi yedikten sonra Üstümü giyindim

(laranın elbisesi kolye yok)

Elbisemi giydikten sonra ayağımda siyah stilettolarımı gibiydim ve elime Siyah çantamı alarak evden çıktım.  Ve bir taksi çağırdım. Şu araba işini kısa sürede halletmem gerekiyor.

...........

Taksiciye parasını verdikten sonra beni burdan çıkana kadar beklemesini söyledim. Ve ardından taksiden indim. Barın kapısında iki adet izbandut duruyordu onlara kimliğimi verdim ve kimliğe bakarken  Atabey soyadını görür görmez hemen kimliği bana verdiler ve buyurun lara hanım dediler bende gülerek içeri geçtim. İçeri girdikten hemen sonra barın o iğrenç kokusu burnumu iflas ettirdi. Hemen barmenin yanına giderek bana hafif bişeyler vermesini söyledim.

Sanırım  başım dönüyor ve galiba  sarhoş oldum. Hemen barın çıkış kapısına yönelerek beklettiğim taksiye bindim ve beni eve götürmesini istedim. Taksiciye ücreti ödedikten sonra taksiden indim ve evin kapısına doğru yol aldım. Kapıyı büyük güçlükle açıp eve attım kendimi hiç üst kata çıkacak halim yoktu şu koltuğa kıvrılıp uyuyacağım.

Sabah gözümü açıktan sonra başımın ne kadar ağırdığını farkettim. Ve kalkıp hemen bir ağrı kesici alıp içtim ardından odama çıkarak duş aldım ve altıma sizi yırtık kot pantolonumu üstüne beyaz tişörtümü ayağımda beyaz pumalarımı geçirdikten sonra güneş gözlüğümüde alıp evden çıktım. Bugün şuna araba işini halledecektim. Taksi çağırdım geldikten  sonra ta bir araba galerisinde sürmesini istedim ücreti ödeyip taksiden indim ve galeriye geçip arabalara bakmaya başladı  evet aradığım buydu bunu alacağım.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
LARAOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz