Важни глупости

295 39 6
                                    

Бързо влязохме в колата и пътувахме в тишина, а аз се ядосвах на всеки червен светофар, които хващахме. Щом се прибрахме, го притиснах до стената и започнах да хапя врата му.

От името на Джимин
- Моля те Юнги! Спри!- казах едва, заради действията му, които ми пречеха да се съсредоточа
- Какво?- попита той, за да ме издразни
- Моля те, спри- повторих- своите действия- допълних, като го погледнах в очите.
- Защо?- попита той с наведена глава, опряна на стена. Дишаше и издишаше срещу врата ми.
- Боли ме главата.- излъгах
- Аз да не те карам да мислиш.- продължи Шуга
Дишането ми се затрудни, когато срещнах погледа му. Той бавно се отдели от мен, но отново ме притисна към стената, като се отърка в мен и ме целуна. Настоичиво вкара езика си и си играеше с моя. Отдели се от мен, докато аз го гледах с окорени очи, той бавно отвори очи и ми посочи да вървя. Обърнах се и притеснено закрачих напред през тъмния коридор. Юнги вървеше зад мен, което още повече ме сплашваше, щом ме удари по дупето изпищях и замръзнах. Уви ръцете си около кръста ми и осетих ерекцията му. Вдигна ме, колкото да отделя краката си от пода и ме закара в кухнята. Остави ме да сготвя. Обаче на моменти ме обарваше и то точно когато съм се отпуснал и целия настръхвах. Вечеряхме и си легнаме, като аз увих краката си около неговите и главата ми лежеше върху ръката му.

~~~~~~~~~~~~~~~
На сутринта - Вторник
От името на Юнги
Сутринта се събудих по-рано от Джимин и се оправих за работа, след това влязох в спалнята и се надвесих над него.
- Ставай!- казах и го целунах по челото
Джимин разтърка очи, изправи се в седнало положение и се протегна. После стана и бавно влезе в банята, след наколко залитания. Щом излезе закусвахме и го изпратих до университета. Денят мина, както вчера обикновенно. Така седмицата се изниза мъчително бавно за мен. Джимин не ми даваше да го изчукам и бях на сух режим. Отново се събудих в понеделник и отново очаквах всичко да мине скучно, както миналата седмица. Щом взех Джимин се върнах на работа и Парк Йо дойде. Бях забравил за часа ни, добре че забравих ключовете си от нас. Настанихме се на диванчето и започнахме да си говорим.
- Как мина твоята седмица?- попитах усмихнат
- Добре, ами твоята?- изрече тя
- Как да ти го обесня... Чакай малко тук аз съм психолога, не ти.- казах, а тя се засмя
- Не е лошо да споделиш с някого.
- Да ама възрастен, а не с дете.
- Ей!- изрече тя раздразнено и ме замери с една от възглавниците
- Какво?- попитах иронично- Може да имаш мозъка на голям човек, нямаш опита.- изплезих и се насреща
- Много зряло от твоя страна.- отговори Йо с ирония, като ми се изплези
- Много детинско от твоя.- засмяхме се
Края на сеанса идваше и я се позаинтересовах, кого ще я взима, а тя ми каза, че баща ѝ ще я посрещне. Излязох от помещението, за да видя дали не е в чакалнята, нямаше никой, дори и Джимин.
Хванах я за ръка и щяхме да огледаме. Вървяхме и чух нещо от кафенето. Слязохме бързо и застанахме до вратата, като погледнахме. Там Чаньол бе притиснал Джимин и го обарваше, като хапеше врата му.
- Татко!- извика Йо, с което аз и запуших устата
Помолих я да не се бърка и влязох вътре с гръм и трясък. Врата се удари в стената. Чаньол гледаше Джимин с желяние, а мен със страст. Хванах Джимин за китката и го изкарах от стаята. Затягах все повече и повече хватката си, от което него го болеше, но на мен не ми пукаше. Щях да му го върна, така че той щеше да стене името ми, за да ме накара да спра. Засмях се, което го притесни, но щом стигнахме колата го притиснах силно, за да усети какво ми е причинил, като го видях така. Вратът му беше оголен и студената пот се стичаше по него, което ме накара да я оближа и да я захапя. Отърках се в него, за да види какво ми е причинил, след това го вкарах на сила. Заключих след него и се качих, като изучавах емоциите по лицето му.
- Ю-юн...ги- опита се да каже нещо, но беше прекалено изплашен.

Неутрал
Юнги нападна грубо устните на Джимин, като захапа долната му устна, опитвайки се да вкара езика си в устата му. Шуга сложи ръката си на бедрото му и я насочи на горе, като започна да масажира члена му. След това той се отдели от него и мина с ръка през косата си и го погледна.
- Ще те изчукам днес и ти обещавам, че няма да се измъкнеш. Няма да можеш да вървиш дълго време, за наказание.- каза Шуга
Другото момче го гледаше с разширени очи, без да обели и дума. Юнги се усмихна на една страна и бързо запали колата. Караше, като побеснял и за нула време пристигнаха. Шофьорът на колата слезе и грубо дръпна Джимин. Бързо се качиха в апартамента им. Въобще на цъкнаха осветлението, а направо влязоха в спалнята. Шуга заключи и скри ключа, като седна на края на леглото и остави Джимин по средата на стаята.


Благодаря ви много за хилядата прочитания. Толкова много се радвам. Забравих да честитя в другата история, така че ще си излея всичко тук😂😂😂. Надявам се да ви е харесало и се извинявам ако има грешки. Весели празници!!! Love u 😍😍😍

Страх ме е от думите "ОБИЧАМ ТЕ"Where stories live. Discover now