Diabolik Lovers [{1}]

29 2 0
                                    

Anime'nin Konusu : Bir kızın babası tarafından Vampirlerin olduğu bir yere getirilmesi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anime'nin Konusu : Bir kızın babası tarafından Vampirlerin olduğu bir yere getirilmesi. Çoğunuz izlemiştir zaten...

Anime Türü : Shoujo, Vampir.

Karakterler : Yui, Ayato, Kanato, Laito, Shu, Reiji ve Subaru.

-Bölümler 13-14 dakika. 12 Bölüm var-

Kısa açıklama : Komori Yui, gördüğü ruhlar tarafından rahatsız edilmesine ve paranormal olgular yaşamasına rağmen pozitif düşünen bir kızdır. Lisenin ikinci yılında, Yui babasının işi nedeniyle gösteri yapan ve ünlüler için olan bir gece okuluna transfer olur. Okulda öğrenciler arasında vampirlerin olduğuyla ilgili söylentiler dolaşmaktadır ve Yui altı sadist Sakamaki vampir kardeşle birlikte yaşamaya başlar.

Yapım Yılı : 2013

Aslında, Bu Anime cidden hoşuma gidio ama Coğu kişide sevmiyo olabilir, bi yerde izlerken yorumlara baktım ''Iy izlemeyin'' falan filan öyle yorumlar vardı eğer sizde  böyle yapıyorsanız,Yeni başlayanlara "İzlemeyin,çok kötü,çok saçma" demeyin çünkü bu YANLIŞ! Sırf siz beğenmediniz diye başkası beğenmicek diye bişey yok. Hoşunuza giderse gider, beğenmesseniz beğenmezsiniz, diyeceklerim bu kadar. Herneyse,

-2. Sezon hakkında-

Anime'nin konusu : Sakamaki Ailesi, bir başka Vampir ailesi (Mukami Ailesi ) tarafından araba kazası yapmıştır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anime'nin konusu : Sakamaki Ailesi, bir başka Vampir ailesi (Mukami Ailesi ) tarafından araba kazası yapmıştır. Sakamaki ve mukami'ler düşmandır. Her İki taraf'ta Yui almak ister, ama Yui ne yapacağını bilemez.

Anime Türü : Okul, Shoujo, Vampir, Harem.

Karakterler : [Sakamaki'ler] Yui, Ayato, Kanato, Laito, Shuu, Reiji, Subaru. [Mukami'ler] Ruki, Kou, Yuuma, Azusa.

-Bölümler 13-14 dakika. 12 Bölüm var-

Kısa Açıklama :Komori Yui vampir konumuna erişmiş olabilir de olmayabilir de, ama Sakamaki ailesi ile olan açıklanamaz bağları onun hayatını bir şekilde değitirmedi. Ve "Eve" diye seslenen gizemli yeni hayaller ve görüntüler ile Yui'nin hayatı yine aniden değişti, aslında Sakamaki kardeşler ile karıştığı bir araba kazasında altüst oldu. Kaza Mukami ailesi adlı 4 yeni vampirin ortaya çıkışının habercisidir ve onu dehşete düşüren bu şık genç adamların da gözleri ve dişleri Yui'nin üzerindedir!

Yapım Yılı : 2015

3. Sezon'u 2016'nın kış mevsiminde çıkabilirmiş veya 2017 belli değil.

                                                                     ---

Anime ONERILERI!Where stories live. Discover now