DUYURU!

46.9K 1.3K 329
                                    

Merhaba birtanecik okuyucularım benim. Belki şimdi çoğunuz yeni bölüm geldi diye sevindiniz ama maalesef wattpad üzerinden bir duyuru yapmak zorunda kaldım. Çoğularınız bu kız birden neden sustu diye sordu. Aslında susmadım. Kitap için açtığım facebook sayfasında ve profilinde hep kitabın gidişatı hakkında güncellemeler yaptım. Neredeyse bir aydır gözümü kırpmadan kitabı düzenliyorum. Sabah işe gidiyorum eve döndüğümde ise hemen bilgisayarın başına oturuyorum.  Kitabı baştan sona kadar yeniden yazdığım için, bu düzenleme süresi bayağı bir uzun oldu. Şu an yarısından fazlası bitti. Tek dileğim, bir kaç hafta içinde bitmesi. Şimdilik size bir yayınlama tarihi veremem ama şimdiki gibi gece gündüz yazarsam, inşallah Ocak ayına yetişir.

Diğer soru ise yeni bölümün gelip gelmeyeceği..Bakınız kitap düzenlemesini oldukça hızlı tutup, eskisi gibi sizinle bol bol vakit geçirmek istiyorum. Facebook sayfamdan ve hesabımdan bir sürü kesit paylaşmayı düşünüyorum. Düzenleme bittiği an ufaktan ufaktan tüm güncellemeleri wattpad hesabıma yükleyeceğim. Lütfen bana kırılmayın. Sizi gerçekten çok seviyorum ve benim için oldukça değerlisiniz. Mesaj kutumda yaklaşık 600e yakın mesaj var, hepsine bulamadığım için çok üzgünüm.

Eğer kitabın yeni durumunu öğrenmek istiyorsanız,  Facebook'ta Buğra Yağmur adlı profilimi ekleyebilir ve Zoraki Koca-Wattpad sayfasını begenebilirsiniz.

Eğer facebook kullanmıyorsanız Instagram hesabım : KahveninKopuguu

Alt tarafı kitap düzenliyor diyip geçmeyin lütfen.. İş, özel hayat kitap derken insan çok yoruluyor.

Şimdilik size bu gönderiyi iş yerinden atıyorum. Eve gittiğim an kitaba devam edeceğim. Lütfen takipte kalın, yakında güzel şeyler bizi bekliyor... Sizi çok seviyorum.

Dilara 💕

BABAMIN VASIYETI 1 (KİTAP OLDU) #Wattys2019Where stories live. Discover now