"Tähesära"

79 7 2
                                    

Autor: THE_MOCKINGBIRD

Žanrid: General fiction

Staatus: Pooleli

Tutvustus: Tunned sa vahel, et sinus pulbitseb midagi, mida teised peaksid kuulma? Sõnum maailmale, midagi olulist. Midagi, mis muudaks.

Ta pole kunagi rääkinud sõnakestki. Inimesed imestavad, miks küll? Alinal pole füüsiliselt midagi viga, aga ta vaikib. Alina antakse peagi üle noorele psühholoogile Tonyle, kelle peamine ülesanne on noort neidu tundma õppida. Kuidas küll teda mõista, kui ta midagi ei räägi?

Arvustus: Ausõna, täiesti kirjeldamatult südamesse pugev lugu. Ja ma ei suuda minema ajada mõtet, et millal see raamat küll Wattpadist täiesti reaalselt käega katsutavaks muutuks ja poelettidele jõuaks. Kõik need tunded ja mõtted - ma jõudsin päris mitmel korral arvata, et ma olen magama jäänud telefoni taha ja näen und, sest kõik lihtsalt tuli minuni ja ma mõistsin neid tegelasi nagu nad oleksid mu parimad sõbrad. Ja kui sa ootasid kriitikat, siis palun vabandust, et ma su ootused purustasin.

Soovitus: Kui te pole seda raamatut lugenud, siis ma ei andesta seda teile kunagi, kui te ka praegu ei kiirusta seda lugema. Sest see on lihtsalt raamat, mida PEAB lugema!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RaamatudWhere stories live. Discover now