Bölüm 3

73 15 6
                                    

Artık yeni bir arkadaşım vardı.  yeni hayatımda ilk arkadaş Toprak. Hocamız sınıftan çıkınca
- Ben Toprak Keskin senin adın ne
- Yağmur Arslan
-Tanistigimiza memnun oldum.
-bende
birden yüzünde ufak bir gülümseme belirdi. Niyeyse benim de bu çok hoşuma gitti. bende ona ufak bir gülümsedim.  neler oluyor bana anlamaya çalışıyorum ama hala anlayamadım.  Bugün güzel geçmişti. ders zili caldiginda hoca aniden kapıda belirdi. artık okula alisali 1 hafta yada birkaç gün geçmiş olabilir.  Okula alisip yeni arkadaşlar edinmiştim.  Normalde bu kadar çabuk arkadaş bulamazdim.  Nasıl oldu bunu çok merak ediyorum.  Artık hocalar ödev proje vermeye başladılar. Ben yapmaktan yoruldum ama hocalar vermekten hiç yorulmadi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

artık yeni okula alismistim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

artık yeni okula alismistim. yeni bir arkadaş edinmiştim.  güzel gözleri benden güzel sakin ve sevimli biri Yağmur . Onu gördükçe kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyordu. Böyle niye oluyordu. Ben onunla tanışmak için can atıyorum. Onun hakkında herseyi bilmek istiyordum. niye böyle hissediyorum. artık hayatıma yeni biri girmişti onu da kaybetmemek için ondan uzak durmam gerek çünkü onu seversem o da diğerleri gibi gözümün önünde ölecek.
TOPRAK HAYATINDAKI SEVDIKLERINI KAYBETMEMEK İÇİN SEVGISINDEN VAZGEÇER
YAĞMUR HAYATI ESKİ GÜNLERİ GORMEZDEN GELIP YAŞAMAYA CALISACAK Mİ
      
         ONLARDA SADECE ORTAK             HAYATI İCLERİNDEKİ AŞK    ATESİDİR

AŞK ATEŞİWhere stories live. Discover now