23.BÖLÜM

19 5 10
                                    

Uyandığımda berkle esra henüz uyanmamışlardı.bende mutfağa inip kahvaltı için birşeyler hazırladım...meyve suyu sıkıp börekleri fırından çıkarıp kahvaltiyı hazırladım. Esra uyanmıştı."günaydın rahat uyuyabildinmi?"
"Günaydın gayet rahattı. "
"Ben berki uyandırıp geliyim canım "
Diyip yukarı çıkarak berki uyandirdim.Berk elimi tutarak karnıma elini koydu ve
"Hayatım baba olmak ne güzel bir duygu ah birde doğsalar evin içinde koştururken görsek onları."dedi.gulümsedim.o esnada içeriden tekme attı...Berk bana bakarak
"Bebegimiz bizi anlıyorlar"dedi.
"Bitanem neyse hadi esra aşağıda bekliyor."aşağı indik.kahvaltiyı bol neşeyle yaptıktan sonra berk gökhani
Bende elçini arayıp buraya gelmelerini istedik.fazla zaman almadan geldiler.esrayla tanıştırdı m.
Oturduk kahve yudumluyarak bugün birşeyler yapalım dedik.gökhan "bence beraber vapurla deniz turu yapalım" dedi.güzel bir fikirdi.berkte babasının arkadaşının gemisiyle gidebilecegimizi söyledi. Sevindik.saat 2de buluşmak üzere ayrıldık.yanımıza birkaç giyecek aldık yedekten...berkte babasıyla konuşup gidebilecegimizi belirtti.hazırdım.Esra berk ben elçin ve gökhan gemiye doğru yol aldık.hava güneşliydi ferahdi.gemi baya genisti ve lükstü .kaptan çalıştırdı.ve başladık.heyecanlı...sohbet ediyoduk.
Elçin"tatlım bebekler nasıl?"
"Elçin iyilerde siz naptınız?"
"Napacaz devam ediyoz."
Gökhan"zorla evlilik olurmu ya"
Diyince berk gülerek"olur hemde bal gibi yakında nasılsa AŞK doğar"dediğinde elçin öksürdü...benle Esra da güldük.Berk ile gökhan kaptanın yanına çıktı.bizde denizi izliyorduk.o sırada bir anlık sancı geldi.bağırdım.Berk koşarak yanımıza geldi.korktu.çünkü henüz 5aylık ve denizin ortasında doğum yapamazdım.meğersem  yalancı sancıymış. Berk sitresi atmak için güverteye çıktı.arkasından gittim. Esra gelerek "kuzen amma korktun."dedi.gülerek.güneşte batiyordu.beraber güverteden gün batimini izledik. Gökhan elçini kollarının arasına aldı.şaşırdım berk gökhana ters ters baktı.gökhanda"saçmalama üşüyordu.kız"dedi çaktırmadan güldük.Elçin gayet hoşnuttu.Esra ah çekti "bi benim sevgilim yok. " dedi elçin hemen gökhanin kollarını itti.ve "benimde yok"dedi.Gökhan ters ters baktı elçin ise başını öne eğdi ve sustu.bence gökhan elçinden hoşlanıyordu...elimi karnıma koyup berkin kollarında denizi izledim...kaptan yardımıcısı gelerek bize yemek hazırladı.güneş battigindan akşam yemeğimizi yiyorduk.Esra sessizliği bozdu:
"Kuzen hepinize teşekkür ederim.hayatımdaki en güzel gemi turuydu."dedi.Berk söze katılarak
"Benim içinde güzel bir gündü."
Berke bakarak güldüm.akşam olduğundan geceyi burada gecirecektik.yemeği yiyip.ana güverteye çıktık.bir kaç battaniye alıp...oturduk.yıldızları seyrediyorduk.çok huzur vericiydi.hafif bir esinti ile üşüdüm.Berk fark ederek "hadi odalara geçelim" dedi. Ben,elcinle esra...Berk ve gökhan yatacakti.yataklaRa geçtik. Gecenin sessizliği ile uykuya büründük.uyandığımda elçin uyanmıştı.yatakta konuştuk."elçin bak diyeyim bu gökhan sana karşı boş değil."
"Kumsal saçmalama...hem bizimkisi aşk değil zorla evlilik..."
Dedi.esra da uyanarak "Günaydın kızlar"dedi. "Günaydın esra "dedikten sonra kahvaltı için güverteye çıktık.gökhan ile berk uyanmış.sohbet muhabbet...kaptan gelerek"berk bey birazdan seyahatinizin sonuna geleceğiz "diye belirtti.keşke bu güzel gün hiç bitmese...kahvaltı yapıp eşyaları toplayıp denizle vedalaşıp karaya ayak bastık berk kaptana teşekkür edip yanımıza geldi.gökhan elçini eve bırakacağını belirtti. Bizde esrayi 3saat sonra havaalanına birakacaktik.artık esra için almanya ya gitme vakti gelmişti.önce eve uğradık ardından nermin teyzelere gittik.Esra ile vedalastilar.sonra berk ile beraber esrayi havaalanına getirdik.üzülerek sarıldık.artık vakit geldi.uçaklarda havalandı.Bizde arkasından el salladik...

aşk Ve kitap -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin