41.Kapitola

5.2K 336 31
                                    

Patrick:

Bol som na ceste k Nancy domov. Keď som ju včera  priviezol domov  musel som ísť domov. Keď som bol blízko jej domu prišla mi od nej správa:Ďakujem,že si pri mne vždy stál! Mám ťa rada a vždy aj budem... Prepáč.

Po prečítaní správy som začal utekať k jej domu. Búchal som na dvere,ktoré mi otvoril Dominick. Bez pozdravu som vybehol na poschodie a namieril si to do jej izby.

Vôbec som nepočúval čo mi Dominick hovorí.Podstatná bola teraz ona! Chcel som vojsť k nej do izby ale mala zamknuté. Začal som klopať na dvere,volať jej meno ale nič sa nedialo. Zľakol som sa ešte viac.

,,Kurva,Nancy otvor!"kričal som. Nič. Stratil som trpezlivosť a vykopol som dvere. Vošiel som do izby ako veľká voda. V izbe nebola. Vošiel som do jej kúpeľne ale to čo som videl ma položilo na kolená. Nancy ležala na studenej zemi v kaluži krvi.

,,Preboha Nancy,čo si si to urobila?"prišiel som k nej a znažil sa zastaviť krvácanie čo sa mi vôbec nedarilo.

,,Pomoc!!"kričal som.

,,Nancy...nie nemôžeš ma tu nechať! Prosím ťa prebuď sa! Si silná dokážeš to" šepkal som jej do ucha.

Počul som ako niekto uteká hore schodmi ale ten kto prišiel som vôbec nečakal. Prišiel ten bastard kvôli,ktorému sa toto stalo.

,,Nancy..."zašepkal bez dychu.

,,Čo tu robíš?! Nevidíš,že toto všetko si zapríčinil ty?! Vypadni z tadiaľ!"kričal som po ňom. Ale on sa ani nepohol.

,,Vyriešime si to potom,dobre? Teraz je dôležité aby to prežila!"povedal a bral mi ju z náručia.

,,Ty sa jej nedotýkaj!" vykríkol som. Nepočúval ma. Vzal ju na ruky a utekal preč. Nasledoval som ho.

Videl som ako ju naložil do auta a odchádzal s ňou preč. Dominick s Chloe utekali do auta,tak som nastúpil k nim. Určite toho debila nenechám pri nej!

Matthew:

Ráno, hneď po prebudení som sa obliekol a namieril si to k Nancy. Už som nastupoval do auta,keď mi prišla správa.Bol som prekvapený,že to bol od Nancy ale to čo ma ešte viac prekvapilo alebo skôr vystrašilo bol obsah tej správy.

Vždy ťa budem ľúbiť aj potom všetko čo si mi urobil! Ľúbim ťa! A odpusť mi to! PS: Budeš skvelým otcom :) 

Rýchlo som nasadol do auta a namieril si to k Nancy. Prerušil som snáď všetky zákony ale bolo mi to ukradnuté.

Keď som zastavil pred jej domom utekal som dnu. Neunúval som sa zaklopať.Hneď som vošiel dnu a namieril si to k nej do izby.Dvere od jej izby boli vylomené a keď som vosšiel dnu počul som akoby náreky. 

Prišiel som do kúpeľne z kade vychádzali tie náreky a to čo som videl som nedokázal ani len opísať.Bol to hrozný pohľad.Nnacy ležala v kaluži krvi a pri nej ten buzerant Patrick.

,,Nancy.."zašepkal som bez dychu.  

  ,,Čo tu robíš?! Nevidíš,že toto všetko si zapríčinil ty?! Vypadni z tadiaľ!"  kričal po mne Patrick ale ja som ho nevnímal..vnímal som moju princeznú,ktorej uniká život pred mojími očami.

  ,,Vyriešime si to potom,dobre? Teraz je dôležité aby to prežila!" povedal som a vzal ju do náručia. Bola taká krehká a studená. 

  ,,Ty sa jej nedotýkaj!" vykríkol ale ja som ho nepočúval.Vzal som ju na ruky a utekal s ňou k môjmu autu.Patrick ma nasledoval. Nevšímal som si ani Nickov pohľad a bral ju do auta.Položil som ju na miesto spolujazdca. Obišiel som auto a sadol si za volant.Ruky s mi neskutočne triasli. Dupol som na plyn a namieril si to do nemocnice.

PlayboyWhere stories live. Discover now