#10#

5K 58 3
                                    

Gözlerimi açmak istiyordum ama bir türlü açılmıyordu.Sanki uyanırsam birşey olucakmış gibi hissediyordum.Sesler duyuyor ancak uyanamıyordum. Sesler iyice netleşmeye başladı.Tanımadığım bir ses duyuyordum:

-23 saattir uyuyor.Bizim artık yapabileceğimiz pek birşey kalmadı.Artık tek umudumuz uyanmasını beklemek olucaktır.
Geçmiş olsun...

Ölüyormuyum acaba? Yoksa benim mi haberim yok?En iyisi uyanamıyorken yaşadıklarımı düşünmek... Çok kısa sürede birsürü olay geçirdim ve artık...yorgunum.Gerçekten yorgunum.En önemliside yaşamaktan bıktım.Daha 19 yaşındayım ama yaşadıklarım beni bile aştı.İlk önce üvey babam tecavüz etti.Sonra hakkinda hiçbirşey bilmediğim bir adam tecavüz etti ve onun bebegini tasiyorum.Bunlardan daha öncede sevdigim adami bir kizla gördüm.Sizce ben bunları hak edecek ne yaptım?
Ìnanın bu sorunun cevabını bende bilmiyorum.Artık uyanmak istediğimide düşünmüyorum.

Can

Toplantıdaydım. Telefonumun titremesi ile hemen elime aldım.
Îstediğim mesajda gelmisti. Derin eve dönmüş. Eve dönsem mi diye düşündüm ama bu toplantıyı almamız gerekiyordu. Telefonu bırakıp biraz sohbet etmeye başladım.

10 dk sonra...

Tekrar mesaj geldi. Masanın altından mesajı okumaya başladım:

- Patron, Derin hanımla Poyraz bey eşyalarını toplamış. Gidicekler. Artık gelsen çok iyi olur. Derin hanımla başedemiyoruz.

Okuduğum gibi ayağa kalktım.Bütün gözler beni bulunca babama hemen gitmem gerekiyor dedim. Adamlardan özür dileyerek salondan çıktım. Babam bu duruma sinirlensede onların yanında birşey diyemedi.Ama eminim sonra hesap vermek zorunda kalıcam.
Asansöre bindim ve inmesini beklemeye başladım. Çok yüksek bir bina olduğu için merdivenlerden inmem resmen imkansızdı.Sonunda durdu ve hemen dışarı çıktım. Arabama binip songazla eve doğru sürdüm.
Sokağın arasından dönecekken bir araçla çok kötü bir şekilde çarpıştık!!!

Ama bu?!
Bu derin!

Arabadan indigim gibi derinin yanina gittim.Gözleri kapalı , karnı kanlar içimdeydi!
Bebegim!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beni yatağıma indirdi yavaşça. Lanet olsun ki bana da bebeğimede birşey olmamıştı.Yani bebeğime birşey olmasını istemem tabiyiki.Ama ölmek isterdim.Ah, bunları konuşmuştuk.Yani ben yazmıştım siz okumuştunuz.
Karnımdaki acıyla inledim.Can kısa bir bakış atıp tekrar meşgul olduğu telefonuna döndü.! Salak!
Kendince bana tirip atıyor. Belki azıcık küçücük haklı olabilir. Sonuçta hem ondan kaçarken hemde poyrazla kaçarken yakalanmıştım.Genede ben haklıyım o beni sevmiyor sonuçta.Sevsede birşey değiştirmez ya!neyse Çekmecenin üzerindeki telefonumu elime aldım. Bende birşeylerle uğraşmalıyım. Uzun zamandır kapalıydı..umarım şarjı vardır.
%97 = <3

Mobil veriyi açtığımda birsürü bildirim sesi geldi. Can a kısa bir bakış attım. Bildirim sesine birşey dermi diye...sinirle baktı ama sonra tekrar önüne döndü.

Neredeyse tüm mesajlardan hepsi Çağtay abiye aitti.

-Nerdesin sen!
-Kafeye gelen o adam kimdi!
-Derin bana cevap ver!
-Bulucam kızım seni! bittin!
-Ya kendin gelirsin ya da ben getirmesini bilirim!
-O piçi de ölďürücem görürsün!
...........

Falan falan...
Telefonumu çekmecenin üzerine bıraktım. Can arada kaçamak bakışlar atıyordu. Fark ettim.Bir elim karnımda bir elim belimde ayağa kalktım. Bugün baya sancım var. Yani heran ağlayabilirim. Duş alsam çok iyi olur diye düşünerek birkaç kıyafet alıp banyoya girdim. Kıyafetlerimi çıkarıp küvete girdim. Sıcak suyu açtım. Su üzerime akarken gözlerimi kapatıp arkama yaslandım. Cok iyi gelmişti. Şampuanımı alıp saçlarımı köpürtmeye başladım. O kadar rahatlamıştımki anlatamam. Vicut jelimide üzerime döküp köpürttüm .Saçımı tekrar yıkayıp duruladım.Ayağa kalkıp son kez duruladım ve küvetten çıktım
Havlumu vicuduma bağladım.Saç havlumuda dolaptan alıp saçlarıma üsten sardım.Dudağıma nemlendirici sürdüm. Daha sonra kremlerin yanından bebek yağını aldım. Kollarıma bacaklarıma sürdüm. Tam yerine koyacakken karnıma çok kötü bir sancı girdi.O kadar acıdıki bir anda çığlık attım.Hala geçmemişti.Duvara yaslandım. Belki geçer diye beklemeyi düşündüm ama geçmedi. Tekrar ağır bir sancı ile çığlık attım. Artık acıdan ağlıyordum. Biranda banyoya Can girdi.Hemen yanıma gelip kucağına aldı. Bağıra bağıra ağlıyordum. Kollarımı Can ın boynuna sardım. Odaya getirip beni yatağa bıraktı . Ve odadan çıktı.! Ben burda acıdan ağlıyorum.O hem beni hemde bebeğini umursamadan gidiyor.!
Insan bir hastaneye götürür.Piç!

Üvey Babam Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin