Odjezd

2.2K 140 7
                                    

,,vstávat máme jen pár hodin !!'' Budila jsem Terku a Brada, ty největší ospalce. Po deseti minutách byli už oblečení a kufry jsme přinesli k autobusu, který na nás čekal. Poté jsme šli na snídani. Měli jsme palačinky. No po snídani bylo asi devět hodin ráno a tak jsme hráli volejbal. Ráda ho hraju, baví mě to. Byla jsem v týmu s Terkou, Tomášem, Bastem, Nikolou a Bradem. Jelikož to kluci uměli o trochu méně než my, tak jsme prohráli o dva body. Ale vůbec nám to nevadilo. Po volejbale jsme si šli ještě zaplavat do bazénu a kluci byli dost hyperaktivní. Brad shodil mě do bazénu a tím jak mě shodil tak mi spadl vršek od plavek, takže sem si ho musela narovnat. Nejhorší je to, že to viděli všichni.... ,,Brade ty vypatlanče! Jsi normální? Teď mě viděli úplně všichni !! '' nadávala jsem tomu ignorantovi. Po tomto incidentu jsem se po chvilce uklidnila a cákala jsem na ostatní, hráli jsme vodní hry a tam podobně. Bylo půl jedenácté a my měli už jen chvilku. Šli jsme s Terkou a Bradem do lesa a povídali jsme si. ,,tak dva týdny jsou za náma. Uběhlo to celkem rychle.'' Poznamenal Brad a koukal na nás. ,,Jo to máš pravdu.'' Přitakala jsem mu s Terkou. ,,bude se mi stýskat po lidech, ale už se těším domů.'' Řekla jsem. ,,já se taky těším domů. Hlavně na ten plán s rodičema :D'' zasmála se Terka. ,,jo na ten plán se také těším'' řekla jsem s nadšením. Pak jsme si ještě povídali a po ,,chvilce,, jsme zjistili, že je za pět minut dvanáct, takže jsme se vydali směr autobus. Všichni jsme se rozloučili, a vydali jsme se do autobusu. Já si sedla dozadu k Terce, Bradovi a Bastovi. Celou cestu jsme prokecali a prosmáli. Hráli jsme slovní fotbal, pak jsme hráli flašku, ano jde to I v autobuse. Sedli jsme si na zem do ,,kolečka,, a točili jsme. Byla to docela psina. Uběhla asi hodina a půl a my byli v LA. Tam na mě a Brada čekali už holky a taťka. ,,ahoooj!! Moc jste mě chyběli !'' Objala jsem holky a tátu. Hned jsem jim dala dárky a představila jsem jim Terku. Woow je tátovi docela podobná. Zasmála jsem se té myšlence a když jsme dojeli domů a byla jsem s taťkou sama tak jsem zahájila náš plán. ,,tati? Mohli by jsme zajet zítra za Terkou domů, chtěla bych s ní jít ven. Bydlí v NY. A její mamka s tím souhlasí.'' Usmála jsem se na taťku. ,,no tak asi jo, ale jen pokud budeš dnes uklízet, máš bordel v pokoji.'' Řekl mi taťka. ,,dobře tati, mám tě ráda'' objala jsem ho a šla jsem si uklidit pokoj. Byl už večer a tak jsem se šla vysprchovat a převléct do pyžama. Pak jsem se zachumlala do deky a šla na messenger. (Nina= +, Brad= -)
+ ahoj Bradíku
-ahoj lásko, a neříkej mi Bradíku nemám to rád >:( xD
+pjomiň ňuňíku :3 xD jak se máš? :)
-..... xD blbě :( co ty?
+jakto?? :O :/ no ja docela dobře.
-protože mi chybíš :(( nejsi tu se mnou...
+mě taky chybíš, chci tě u sebe a chci tě cítit všude na mém těle !! :(((
-Nino! Ty mě provokuješ! :3
+vážně? :3 a co teprve až ti napíšu, že táta spí jak mrtvola a já tě chci u sebe!??
-to, že mě dráždíš! Nemohu přijít, otec mě nepustí :( a ty si potvora, protože tě chci celou! A ty mě navnaďuješ! :'((
+hmm... ale já bych přijít mohla ne? :)))
-noo mohla :)) přijď hned teď! :)) :3
+okk tak čekej ;*
-jj ;* :3
Po psaní s Bradem jsem se rychle převlékla do tílka a kraťasů a vyběhla jsem za Bradem domů. Ani jsem nemusela ťukat na okno, protože mě už vyhlížel. Přišla jsem oknem a hned jak jsem přišla, tak jsem se Bradovi přilepila na rty.  (Autorka-vim obrazek nic moc ale aspon neco :D )

Líbala jsem ho tak dychtivě a dravě, že sem mu omylem kousla do rtu tak moc, že mu začala téct trochu krev ze rtu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Líbala jsem ho tak dychtivě a dravě, že sem mu omylem kousla do rtu tak moc, že mu začala téct trochu krev ze rtu. ,,au opatrně zlato'' zasmál se a líbal mě dál. ,,promiň, já nechtěla '' řekla jsem trochu provinile. ,,to nevadí'' usmál se do polibku a stále jsme se líbali. Pak mě povalil na postel a lehl si na mě. ,,doopravdy tě miluju Nino'' pošeptal mi do ucha a skousl mi trochu ušní lalůček. ,,taky tě nehorázně moc miluju!'' Pošeptala jsem mu taky do ucha a začala jsem ho zase líbat a pusinkovat po celé hlavě. On mě pusinkoval po krku níž až k pupíku a pak mě začal lechtat. Myslela sem, že se zblázním, protože jsem hrozně lechtivá. Abych moc nepištěla tak mě pořád líbal. Pak jsem to už nevydržela a překulila jsem se na něj takže jsem teď seděla obkročmo na něm a dráždila ho. Líbala jsem ho po krku a všude po hlavě. Pak už jsme to oba nevydrželi a svlékli jsme se. Ano. Vyspali jsme se spolu. Po sexu jsme si lehli vyčerpaní vedle sebe a já zjistila, že budu muset jít. Naposledy jsem Brada políbila a pak šla domů. Doma jsem se zachumlala do peřin a spokojeně usnula.
Přečíst!!!!!!!
Takže další kapitola je venku ! Snad se bude líbit :). Pište komentáře :) Mimochodem jsem šťastná, že je moje kniha 63. V kategorii romance, ano vím není to moc, ale ještě před dvouma dněma jsem byla 174.v kategorii romance :) moc děkuju :3. Jinak konečně jsou z tábora doma. Neuvěříte co jsem pro vás připravila :3 tak snad budete rádi.

,,Miluju tě a ty to víš ! "Kde žijí příběhy. Začni objevovat