P02CH19

1.4K 106 8
                                    

Nemusíte to číst, nikdo vás k tomu nenutí. Ale je to Johnlock; se vším všudy. Veselé Vánoce

PS: Bude to dlouhé a z obou pohledů

JOHN

Chci ho, vážně ho chci. Ty dny co jsem se snažil odolávat, co jsem nemohl spát vedle něj a poslouchat tlukot jeho srdce mi došlo, jak moc mi chybí jeho jemné rty a letmé doteky. Toužil jsem být tím, kdo ho udělá šťastným a to ve všech směrech. Nadechl jsem se a stiskl kliku. Neslyšel mě. Stál u umyvadla a hlavu měl skloněnou k zemi. Měl na sobě košili s vyhrnutými rukávy a černé kalhoty. Nadechl jsem se a přikročil k němu zezadu.

,,Už půjdu" řekl Sherlock a utřel si vlasy do ručníku. Přiblížil jsem se k němu ještě blíž a políbil ho na krk. Cítil jsem jak se mu pod mými rty napnuly svaly.

,,C..Co to děláš?" zakoktal.

,,Šťastný Valentýn Sherlocku" zašeptal jsem a znovu ho několikrát políbil.

,,Johne" řekl Sherlock tiše. Zvedl jsem od něj hlavu a nechápavě se na něj podíval přes zrcadlo.

,,Já vím" řekl jsem a lehce si povzdechl.

,,Promiň" Sherlock se mi podíval do očí a skousl si spodní ret. Cítil jsem jak se mi zrychluje tep. Zhluboka jsem se nadechl a utřel si spocené dlaně do kalhot.

,,Dobře já..-" Sherlock mě přerušil dlouhým polibkem na ústa. Zavřel jsem oči a začal spolupracovat. Opatrně jsem mu vklouznul jazykem do pusy a Sherlock jen překvapeně otevřel oči. Lehce jsem se usmál a pokračoval. Pročísl jsem prsty jeho ještě trochu vlhké vlasy. Sherlock mě zatlačil na chodbu a přitlačil mě na její stěnu. Počkat, nezačal jsem já? Neměl bych teda být..- Jakékoliv moje myšlenkové pochody přerušil jeho tichý vzrušený hlas.

,,Šťastný Valentýn i tobě Johne" zašeptal Sherlock a začal mě líbat na krk. Jeho rty se pohybovali po mém hrudníku a já mezitím rozepínaly knoflíčky na jeho fialové košili. Přetáhl mi přes hlavu tričko a ruce mi přitom za zápěstí držel u stěny. Cítil jsem jak mi mé kalhoty sklouzly ke kotníkům. Nadskočil jsem a objal ho nohama okolo pasu. Sherlock mě chytil a odnesl do své ložnice. Položil mě na postel a já mu rozepnul kalhoty. Sherlock mi přejel po vnitřní straně stehna a mě to přinutilo roztáhnout nohy. Trochu jsem se zastyděl, když jsem viděl jeho dokonalou postavu. Sherlock si toho všiml.

,,Jsi krásný" zašeptal a políbil mě na břicho. Zahyhňal jsem se jako malá holčička a Sherlockovi se rozzářili oči. Přitiskl se ke mně a vášnivě mě políbil. Vklouzl jsem rukou za lem jeho černých boxerek a opatrně se dotkl jeho chlouby. Skousl jsem si spodní ret a podíval se dolů. Sherlock mi zvedl bradu polibkem a udělal to samé s malým bonusem. Zatnul jsem ruce v pěst, když jsem ucítil jak se jeho prsty na jisto pohybují pod mými červenými slipy.

SHERLOCK

Cítil jsem pod rukama jeho rozpálenou kůži. Bytem se rozlehl Johnův výkřik, když jsem poprvé přirazil. Viděl jsem jak dlaněmi tlačí proti zdi.

,,Neškubej sebou tak andílku, nebo tě budu muset přivázat" zašeptal jsem mu těsně u ucha a on slastně zavřel oči. Znovu jsem několikrát přirazil. Johnovi vzdechy mi pronikali do mysli jako droga. Chtěl jsem toho víc. Chtěl jsem ho slyšet volat mé jméno. Začal jsem zrychlovat.

A slightly different Lovestory 2Where stories live. Discover now