Capitolul 5

561 41 4
                                    

Am venit cu un nou capitol.Nu stiu ce sa va spun decat LECTURA PLACUTA

5.

Isi pune un deget in gura mea.Il sug,excitandu-l si mai tare.Ma impinge pe spate si imi linge degetul pe care l-am avut eu in gura,apoi isi baga un deget in mine.Cand la bagat si pe al doilea am tipat pentru cateva secunde pana a gasit locul potrivit.Ma simteam ca in al 9-lea cer.Cu cealalta mana mi-a luat ''puiul'' in mana si a inceput sa-l frece.A tresarit cand i-am luat si eu ''batman-ul'' in mana si l-am frecat,apoi am inceput sa fac cercuri in jurul lui.

-Vrei sa gusti?,ma intreba uitandu-se la mine.

Ma pun si ii sug sexul fierbinte.Ii simpt ''laptele'' cum imi patrunde in gura si ma opresc putin pana curge tot afara,apoi il ling.In tot acest timp l-am auzit cum geme.M-am oprit si am mers la baie.Am facut repede baie si m-am spalat pe dinti.Mi-am luat alte haine de la el,care imi erau mari,dar bune si m-am intors la el.Statea pe pat si se uita la mine.

-Nu mergi sa te speli?,il intreb in timp ce i-au un nou cearceaf nou.

Se ridica de pe pat si merge la baie.Dupa cateva minute se intoarce inapoi.In tot acest timp am schimbat cearceaful si l-am asteptat pe el.

-Cand ne intoarcem?

-Mai trebuie sa merg pana la Takao sa-i duc ceva.

Takuto este fratele mai mic a lui.Cand am ajuns am sunat la sonerie,dar nimeni nu a raspuns.Am deschis usa,ea fiind deschisa.Pe podea erau aruncate haine,pana in fata unei usi.

-Takao,il aud pe Keiji cum il striga.

Dupa putin timp iese din camera impreuna cu Shun,iubitul lui.Aveau parul ciufulit si hainele sifonate.''Oare ce au facut acolo?''

-Hei,spusera amandoi in cor.

Il vad pe Keiji cum ii intinde mana.In mana avea....ghiciti ce...prezervative...poftim?cine mai foloseste asa ceva?...bine,stiu ca e mai bine cu,dar fara simti mai bine ...placerea.

-Ma duc sa ma schimb.Apropo,am primit noi costume,Reita.

''Asta nu e de bine'',imi spun stiind ce va urma.

Ma ia de mana si ma trage dupa el pana intr-o camera de la etaj.Takao deschide unul dintre dulapuri si cauta un costum pentru mine.Se intoarce spre mine si imi arata costumul.Inghit un nod in gat cand il vad.Asta nu poate fi de bine.

***

-Vi-l prezint pe Reita,spuse aratand spre usa de la camera si vazand ca nu ies le spuse celor doi ,,un moment'' apoi ma trage afara din camera.

Fata mi se inroseste cand ii vad pe amandoi uitandu-se la mine si zambira.Ma trase de mana pana la canapeaua unde statea Keiji.

-Cum arata?,il intreba vazandu-ma ca nu zic nimic.

-Roz,spuse zambind.

-Doar atat poti sa spui?

Barbatul dadu din cap in semn ca da.

-Ma intorc imediat,spuse baiatul.

Cand se intoarse avea si el un costul,dar diferit de al meu.Al lui era ca al lui Peter Pan.

''-Mrrr....'',il aud pe Takuto.

''-Sa nu indraznesti!''

'''-De ce nu?Aratati atat de....mrrr''

Vreau sa spun ceva dar soneria de la usa incepu sa sune.Takao se indrepta spre usa si o deschise.

-Intrati.

Pe usa intrara Katsu,Ayase si Ken.Fiecare se indrepta spre un loc unde sa stea.Katsu care se puse pe un scaun de langa mine ma intreba:

-Ce-i cu costumele,Kitty Kat?

Imi dau seama ca inca sunt in costum,dar ce era si mai rau....eram imbracat intr-un costul de pisica,mulat pe corp.Ma intorc si ma indrept spre camera baiatului.

-Hei,il aud pe Katsu cum ma striga.

Ma intorc si astept sa vad ce vrea.

-Nu am spus sa mergi sa te schimbi,doar am intrebat de ele,spuse si imi face cu ochiul.

Va urma...

Trapped (yaoi)Where stories live. Discover now