Capitolul 3

256 12 9
                                    

Necunoscutul aparu din intuneric, intrupandu-se din el . Imi aparu in fata, era inalt, lat in umeri, ingust in solduri si cu pieptul lat plin de muschi.
Nu i-am putut vedea chipul bine din cauza razelor de soare care imi bateau in ochi, si in acel moment paru un chip întunecat, trasaturile nu îi erau clare si de aceea aparitia lui neasteptata era tulburatoare si nepermisa.
Nici el nu a spus nimic, nici eu. Vorbele erau inutile. Simtind dorinta unul altuia si ghicind fiecare ceea ce voia celalalt. Nu mai conta absolut nimic, decat potolirea placerii ce ne-o puteam oferi unul altuia.
El intinse mana sa ma mangaie pe par. Scoase apoi incet clama din parul meu matasos trecandu-si degetele prin el, rasfirandu-l usor pe umeri. Desi nu-i puteam distinge trasaturile fetei, simteam ca zambeste, placandu-i foarte mult sa-mi simta parul in maini.
Mi-am asezat mainile pe pieptul lui. Nu eram timida, ma simteam libera ca pasarea cerului, simteam ca pot face orice, dezhibandu-ma de prejudecatile pe care le aveam de obicei. Nimeni nu vedea si nu stia nimic. Intunericul invaluia orice indiscretie pe care as fi comis-o si facea ca toate lucrurile sa devina acceptabile, nu exista nicio regula, aici totul era permis. Pieptul lui tare si musculos, ma tenta sa-l ating.
Mi-am infipt degetele in carnea tare care nu voia sa cedeze presiunii.
Purta un tricou pe care i l-am rupt cu o forta pe care nu credeam ca o am dezvaluindu-i pieptul sexy.
Am inceput sa-mi strecor degetele prin parul ondulat. Varfurile degetelor mele simteau totul mult mai intens. Sfarcurile îi erau tari ca niste pietricele, m-am aplecat si i-am umezit unul cu limba. El a gemut de placere.
Atunci, imi ia fata in palme si mi-o ridica, mangaindu-mi cu degetele buzele umede, despartindu-le usor. Le-am muscat incet, zgariindu-i pielea in joaca.
Isi cobori mainile incet pe gatul meu, pe urma si mai jos pe sâni cuprinzandu-i in maini, incepu sa îi framante cu blandete frecand sfarcurile cu varfurile degetelor pana se intarira.
Buzele ni se unira intr-un sarut profund si salbatic. Limba lui se impreuna cu a mea. Dorinta deveni si mai puternica. Ma lipi cu spatele de un zid, de care nici nu stiam. Abia isi putea stapani foamea salbatica ce il cuprinsese deodată, facandu-ma sa tremur in semn de raspuns.
A inceput sa ma sărute innebunit, pe gat si apoi gura lui fierbinte si cercetatoare s-a inchis in jurul unui sfarc. Tragea de el, smulgandu-mi un geamat involuntar de pe buze. Instinctiv, am stiut ca tinea ochii inchisi, stapanit de o dorinta nerostita.
Mainile lui se stranse in jurul taliei mele inainte sa coboare pe solduri.
Nu trebuia decat sa cer si cea mai mare dorinta mi-ar fi fost îndeplinită. Stiam asta. Dar n-am spus nimic. Voiam sa prelungesc acea agonie delicioasa a placerii crescande. Nu era nevoie sa cer. Lipsit de egoism, el imi anticipa orice dorinta, nu trebuia decat sa ma gandesc la ce as fi vrut si el ma asculta. A stiut exact cand si cum sa ma penetreze, a fost brusc, iute si sigur. Imi umplu trupul dornic cu fierbinteala lui, care ma aduse in pragul delirului, uitand de mine. Mainile îi erau peste tot, alunecandu-mi pe piele. Gura lui era peste tot, deschisa si fierbinte.
Nu mai stia de buna-cuviinta si nu mai avea nici o urma de constiinta.
El nu stia decat sa-mi ofere placere si sa-mi satisfaca toate dorintele.
Furia orgasmului meu nu a semanat cu nimic altceva ce mai simtisem inainte. Total istovita, m-am lipit de el imbratisandu-l. Zambeam fericita in intunericul care ne inconjura.
Cu tandrete si afecțiune imi mangaie parul, ridicandu-l de pe umerii mei umezi. In cele din urma a plecat intorcandu-se in neantul din care se intrupase...*

Ma trezesc, deodata din somn, sarind in sus complet amețit, ma uitam in jur dezorientata, pe moment nu realizam inca unde ma aflu... Ahh!, eram in camera mea. Pielea imi era acoperita de o pelicula de sudoare. Tricoul era rasucit si lipit de trup. Eram intr-o stare de agitatie febrila, imi treceau fiori ciudati prin corp. Simteam cum se preling picaturile de transpiratie in jos, in valea dintre sani, cum se opresc in jurul buricului chiar langa elasticul bikinilor. Parul imi era lipit de fata umed.

RebekaWhere stories live. Discover now