25. In bratele tale

1.2K 145 48
                                    


Cu un an in urma, viata mea era normala. Acum un an am absolvit Universitatea Medicala. Si acum eram pe strada, acoperita de sange, incercand sa-l salvez pe Harry de un demon rau. Nu am crezut niciodata in demoni, dar nu aveam posibilitate de a alege intre inselaciune si realitate. Eram sigura ca era un demon, daca avea puterea de a crea o papusa voodoo si sa ma faca sa schimb corpurile cu Elizabeth.

Sau Elizabeth a fost intotdeauna un demon?

Sau era doar obsedata?

Sau doar mi se pare?

Mi s-a parut ciudat ca nimeni pe strada nu era interesat de persoana mea, aveam spatele acoperit de sange. Totul se intampla ca si cum as fi fost invizibila.

Nu mai puteam merge. Picioarele mele ma dureau, iar lumina ma ardea literalmente. Mi se parea ca eram sub apa. Incercand inutil sa ies. Nu puteam respira din cauza mainii invizibile ce imi strangea gatul, care bloca fluxul de aer. Cel putin asta credeam. A trebuit sa ma opresc, am cazut pe pamantul rece si am suspinat, plamanii mei implorand pentru ceva aer.

Am incercat sa strig dupa ajutor, dar am scapat doar un geamat. Am incercat sa ajung la cineva, mergand pe strada, dar am cazut in maini, inainte de a gasi vreun om.

Ceva mi-a atras atentia.

Andrew!

L-am vazut pe Andrew.

Am inceput sa tip la el, dar nu s-a intors. S-a oprit in fata unui magazin, la vitrina pentru nunta. Andrew s-a uitat la o rochie de mireasa, patata cu sange. Era scurta, cu maneci lungi. Era frumoasa.

Dupa ceva timp, Andrew a intrat in magazin. Am mers de-a lungul drumului, pe unde nu existau masini.  Stateam in fata magazinului, uitandu-ma la aceeasi rochie ca si Andrew. Sangele rosu inchis picura in jos pe pantofi. Peste balerinii mei albi.

Am atins geamul, vazand ca rochia a disparut instantaneu, aparand pe corpul meu.

Venea straniu de perfecta.

Am tipat.

Aveam sange pe maini, picioare, clavicule. Picura pe rochie si podea. In tot acest timp,  pe rochie era sangele meu.

"Andrew!"Am plans, lacrimile curgandu-mi peste sani. Gatul imi ardea din cauza lipsei de oxigen. 

Fata lui a aparut prin fereastra de sticla si am tresarit, simtindu-mi bataile inimii. Se uita la mine cu ochii luminosi, fata lui avea un zambet ca pisica si Alice in Tara Minunilor. Asta mi-a cauzat un cutremur in corp.

Buzele lui erau prea mari pentru un om.

Am tresarit inapoi, dand in bordura si cazand in spate. Am observat ca eram incaltata cu pantofi de balet cu niste pietricele mici. Ma uitam la Andrew. Parea ca nu-l mai vazusem de multi ani, dar imi era frica de el. Era un monstru. El nu era omul cu care am fost de acord sa ma casatoresc.

Harry nu era un monstru. Andrew era. 

L-am privit cum si-a ridicat mana, ducand-o la obraz si sapand cu degetele in piele. El si-a tras pielea in jos, sangele curgand siroaie. S-a bucurat cand simtea muschii sangerosi si oasele fetei. Am tremurat, vazand asta. Apoi, din nou, lumea mi s-a dat este cap si totul a devenit negru.

***

"Madeline! Madeline!"

Am icnit. Se invartea totul cu mine cand am deschis ochii. Harry se uita la mine, fata lui era atat de aproape incat parul sa imi gadila obrajii.

M-am uitat in camera necunoscuta pentru mine. Zidurile erau acoperite cu un tapet maro inchis cu flori. Era o lumina slaba aurie, de la cateva lumanari. Aerul imi mangaia gatul transpirat. Aparent, fereastra era deschisa.

"Ce... Ce..."Vocea mea era moale si tremuranda  ca o frunza in adierea usoara a vantului.

"Ti-ai pierdut cunostiinta."Harry s-a tras inapoi, era inca asezat pe marginea patului. Am dat din cap.

"Nu, eu... Elizabeth... ne-a schimbat."

Harry s-a incruntat, formandu-si cateva riduri mai profunde decat de obicei, pe frunte.

"Ce? Am alergat si ai lesinat. De asta te-am adus aici. N-am plecat nicaieri, Madeline."

Am clipit stupefiata.

"Cum adica 'schimbat' ?"A intrebat Harry,s tiind ca eu nu am spus nimic. Mi-a trebuit o lunga perioada de timp sa imi adun gandurile si am inceput sa vorbesc.

"Ne-am schimbat corpurile. Eram culcata in sange, in locul ei, cand am inceput sa fug. Ea era cu tine. Si eu... am fugit si... a fost un vis?"

"Ce fel de vis?"A intrebat intrigat, aplecandu-se spre mine.

"Rochia de mireasa..."Ma uitam in jos la hainele mele. Aveam niste blugi si un tricou cu cateva dimensiuni mai mari. Ii apartineau lui Harry. "Andrew."Am soptit.

"Ce?"Harry s-a incruntat.

"L-am vazut pe Andrew si, el si-a jupuit pielea de pe fata."

Stiu cat de nebunesc suna asta, dar vorbeam cu Harry. Harry imi intelegea nebunia asa cum nimeni altcineva nu o putea face. Dar ochii lui straluceau de furie, iar buzele sale s-au comprimat intr-o linie subtire.

"Ce vrei sa spui, Harry?" Mi-am intins mana spre el.

"Nu stiu."A murmurat, dand din cap.

Pentru o lunga perioada de timp am ramas tacuti. Harry nu s-a uitat la mine, dar eu ma uitam la el. Am rupt tacerea.

"Harry?"

S-a uitat la mine. I-am prins mana, tragand-o mai aproape.

"Culca-te cu mine."Am spus cu o voce tremuranda. Eram ingrozita din cauza visului si nu voiam sa dorm singura. Eram obosita. Al dracu' de obosita. 

A dat din cap si s-a culcat langa mine. El nu stia ce sa faca, am uitat ca era lipsit de tact. M-am intors spre cealalta parte, cu spatele lipit de pieptul lui. I-am luat mana, imbratisandu-ma cu ea si mi-am trecut degetele printre ale lui.

Doar atunci am fost in stare sa inchid ochii.

A/N: In loc sa se clarifice, povestea asta se adanceste din ce in ce mai mult. Mai sunt cateva capitole si pare ca nimic nu se dezleaga. 

Deci speram sa vad ceva actiune in capitolul asta, cand a zis "Culca-te cu mine."Eu ma gandeam la altceva, dar m-a dezamagit profund :)). Deja am inceput si eu sa fiu nerabdatoare.

Intrebare: Ce credeti ca se intampla cu Maddy si ce legatura e intre ea si Elizabeth? Credeti ca toata treaba cu schimbatul corpurilor a fost doar un vis?

Am atatea intrebari si cu fiecare capitol, povestea parca se adanceste mai mult, in loc sa se clarifice, asta ma deruteaza. Cred ca o sa fie un final abrupt... La asta ma astept :))) Sau ar fi tare ca in urmatoarele capitole sa prezinte o nunta si atat. Au trecut 25 de capitole si astia inca "n-au plantat nici un bradulet in gradina" si nici nu cred ca mai au sanse, dar sa vedem :))

Dollhouse [ h.s. horror story] - Romanian [18+]✔Where stories live. Discover now