~Bilinmeyen!~

13.8K 1K 640
                                    

Merhaba can okurlar ❤
Dün gelemeyen bölüm bugün huzurlarınızda :)
Keyifli okumalar diliyorum. Ailemize yeni katılan okurlarım hepiniz hoş geldiniz destekleriniz için sonsuz teşekkürler ❤

Bu hafta da genç kurguda 74 olduk. Zamanla daha güzel yerlere ulaşmama vesile olduğunuz için yine teşekkür ediyorum 😄 İyi ki varsınız sizleri çok seviyor bu kendi halindeki yazarcık :))

Okumaya başlamadan oylarınızı vermeyi unutmayın sonra heyecana kapılıp unutuluyor üzülüyorum. Bu kızı üzmeyin 😢

Sevgiyle kucaklıyorum. Her biriniz en güzele emanetsiniz ❤

Cihan, sabahtan beri ofisinin içinde dört dönüyordu. Girayın öne sürdüğü iddia sürekli beynini kemiriyordu. Doğru olabilir miydi? Gerçekten Nevzatın kendisinden haberi olabilir miydi? Bunu öğrenmesi imkansızdı. Annesi, hamile olduğunu zamanında herkesten gizlemişti. Belkide pislik herif, Nihan'a yaklaşmak amaçlı numara çekmişti. 

Zaten o gün Nihan'a zarar vermemesi resmen şükür sebebiydi. Aklına gelen kötü fikirlerin varlığı bile çıldırtmaya yetiyordu. Şuan tek derdi, tek düşündüğü kardeşi de değildi. Hayatının diğer yarısını, nefs-i sebebini de düşünmek zorundaydı. Eğer Nevzatın kendinden haberi varsa ikinci hamlesi belki de İmran'a karşı olabilirdi. İşte o zaman kıyamet kopardı. Hem kardeşini hem İmran'ı korumak için canını ortaya koyardı.

Sıkıntıyla nefesini koyverdi genç adam.. Bu işin içinden nasıl çıkacaktı bilmiyordu. Adamın bütün işlerine çomak sokması, harlayan ateşini söndürse de, bu karşı tarafı daha çok sinirlendirmişti. Nevzatın yok olmasına piyasadan adının silinmesine son bir hamlesi kalmıştı. Babasından aldıklarını, Nihan'ın imza yetkisiyle üç sene içinde birer birer geri almıştı. Şuan elinde ufak bir hissesi kalmıştı, eğer onuda elden çıkartırsa Nevzat, kimseye yem olmayı göze alamaz kendi kafasına sıkar giderdi. Giderdi de kendisi bu ihaleye katılamazdı. Nihan'ı artık hiç bulaştıramazdı. Güçlü birini bulmak zorundaydı. Az çok Nevzata göz dağı verecek birisi olmalıydı!

Cihan telefonundaki rehbere girip aradığı ismi hemen bularak arama tuşuna bastı. Karşı taraf aramayı cevapladığında Cihan sert tuttuğu sesiyle "Sinan Abi?" dedi..
 
***** ****** ****** ******* ******

Fırat sabah gerginliğini hala üzerinden atamamıştı. Holdinge geldiğinde ilk Zehra'nın odasına uğramış fakat beklediği sahneyle karşılaşmamıştı. Çünkü Zehra yerinde yoktu!

Odanın içinde Zehra ile birlikte çalışan kıza yarım ağız Zehrayı sorduğunda ise başta bilmediğini söylemişti. Fırat Zehra'ya yalan söyleyen Aysun'u işten çıkardıktan sonra, en yakın arkadaşı Duygu da masum kıza diş bilemeye başlamıştı. Kızın sevimsiz suratına daha fazla tahammül edemeyen Fırat hemen kendi odasına geçti.

Duygu, beş on dakika geçtikten sonra bütün cesaretini toplayarak, Fırat'ın odasına geçti. Bunu arkadaşı için yapmalıydı!

Fırat koltuğuna kurulup bilincini açmaya çalıştı. Zehracığı sabah kahvesini getirdiğinde yanında vereceği bir öpücükle ve bahşedeceği gülümsemeyle zıpkın gibi olacaktı. Kapı çaldığı anda suratındaki gülümseme daha da arttı. Gelenin Zehra olduğunu düşündüğü  için hemen gel komutunu verdi. Açılan kapıya hızlı kalp atışlarıyla bakarken aralanan kapıdan az önceki sevimsiz kızın girmesiyle kaşlarını çattı. Elinden şekeri alınmış çocuk gibi hissetmişti kendini. Hiç söz etmeden bekliyordu. Eliyle, kıza konuşmasını işaret etti.

SEVDA VURGUNUWhere stories live. Discover now