Chapter 38

1.7K 107 11
                                    

Časť 13+, deti moje :D dočkali ste sa, yay!

Harry pôvodne nechcel ísť na toaletu. Chcel Louimu spraviť radosť. Preto odišiel do izby, kde sa vyzliekol a nechal si na sebe iba novokúpené krajkované spodné prádlo. Veľmi sa mu páčilo a dúfal, že sa bude páčiť aj Louisovi. Pozrel sa do zrkadla a vrátil sa za ním.

Louis sa nemohol prestať pozerať na Harryho. Svojimi očami blúdil po jeho tele premýšľajúc, či je toto iba erotický sen s Harrym Stylesom alebo skutočnosť. Bál sa niečo povedať. Bál sa niečo urobiť len aby sa nezobudil a toto neskončilo.

Harry si nemotorne sadol na staršieho a pobozkal ho. Modrooký dal ruky na chlapcove boky. Nemohol uveriť, že sa toto deje. Obaja chlapci sa o seba obtierali a navzájom si vzdychali do úst. Odtiahli sa od seba. „Pomiluješ sa so mnou, Lou?" spýta sa Harry a pozrie do Louiho očí. Ten len nemo prikývne. Zoberie Harryho na ruky a odnesie do izby.

Položí ho opatrne na postel a znovu spojí ich pery. Kučeravec prešiel rukami k lemu jeho trička a rýchlo ho toho zbavil. Louis sa usmial do bozku. Rozkrokom sa natlačil na ten Harryho a on mu zavzdychal do úst. Harold sa presunul na zapínanie džínsov a rozopol mu ich. Louis mal na sebe medvedíkove boxerky. Roztomilé...pomyslel si Harry.

Louis svojimi perami putoval od chlapcových pier, cez jeho krk až po lem jeho nohavičiek. „Toto musíme dať dole, baby." pomaly mu ich dá dole. Svoje prsty dal pri Harryho ústa. Ten si ich dá do úst. Všelijako ich saje, olizuje a to Louisa privádza do šialenstva. Modrooký vytiahne svoje prsty z Harryho úst.

„Teraz si ťa pripravím." šepne vzrušene Louis a vnikne do Harryho jedným prstom. Harry potichu vzdychne a Lewis pridá druhý prst. Pohybuje s nimi a keď kučeravý chlapec prirazí proti nemu, pridá aj tretí.

Po pár ďaších nekonečných minútach vytiahne z neho prsty. Mladší vediac, že teraz prsty nahradí niečo oveľa lepšie, ticho sleduje druhého chlapca, ktorý si dáva dole boxerky. Naľahne na Harryho. „Môžem?" spýta sa hladiac do chlapcovej bezchybnej tváre.

Chlapec prikývne. Aj keby nechcel, už nie je cesty späť. Louis do neho vnikne celou dĺžkou. Po kučeravcovej tvári skĺznu slané slzičky. Snaží sa tú bolesť nejak predýchať. Po chvíli dá modrookému znamenie. Ten si zas užíva tú tesnosť okolo seba. Zotrie Harrymu slzy.

Najprv začne pomaly prirážať ale každým Harryho slastným vzdychom sa Louisove prirážanie stáva rýchlejšie a tvrdšie. „Loui!" zavzdychá Harry a oslovený môže vedieť, že našiel Harryho prostatu.

Pár prírazov do jeho prostatx zaistí, že chlapec s hlasným výkrikom Louisovho mena vyvrcholí a Louis tiež.

----------
Nie je to úžasné, hah. Sama som verila, že napíšem niečo lepšie. :(

Ešte včera som verila, že pridám do každého príbehu jednu časť + Vianočnú jednodielovku. Celú noc sedím za notebookom a jediné čo som napísala, bola časť do príbehu Forever...Argh...

Časť venujem všetkým. Dúfam, že ste Vianoce mali lepšie ako ja. Aj keď som vôbec necítila, že nejaké boli.

P.S. Nemôžem uveriť, že Louis má 25 😭 Včera to bol ešte taký malý chlapec a dnes, keď sa na neho pozriem...OMG...to sa proste nedá opísať slovami

to sa proste nedá opísať slovami

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

P.S.2 ĎAKUJEM ZA 33K 💖

Kik| L.S. ✔️Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt