8

397 30 1
                                    

ГТА:
Събудих се сутринта при усещането на нещо обвито по мен. Явно Алекс също е станала защото се въртеше като пумпал. Отворих очи и какво да видя че сме завързани за рамката на леглото,но те простаците не могат да връзват и с няколко движения се освободих и отвързах Алекс.
-Алекс сега те щом ни направиха номер дай и ние да им направим.-казах мазно мазно аз в нейна страна тя се усмийна подло и така взехме лепило ц 200 и много брокат и тръгнахме по стаите се пак беше 4.20 сутринта. Отидохме в всяка една по стаите и им сложихме брокат но нали сме добрички и решихме да ги гримираме. Всеки беше много смешен но нали аз съм прекалено много добра боядисах косата на камерън в цветовете на дъгата с дълготрайна боя. Беше 6.30 и с Алекс отидохме в кухнята и направихме палачинки. Първи дойде Матю и напрао не знам как не се е погледнал в огледалото но сме искусни играчи с Алекс и не се засмяхме а само се усмихнахме доволно. След усва влезе и Наш но като видя Мат се засмя. А довосе засмя на Наш. Започнаха да се чуват писъци на момиченца. И когато влязоха всички без Камерън се запътиха към нас с лоши погледи но когато съзряха идващия Камерън по стълвите почнаха да се смеят като напушени асматици.
-Приятели какво е станало с лицата ви и защо се смеете така.-попита Камерън.

А аз от своя страна на драго сърце му връчих огледало и като си видя лицето и косата онемя а всички други се попикавахме от смях.
-Момчета грима и броката ще се измият лесно но косата на Камчо ще чака до 3,4 меаеца отбелязах висички се засмяха. А след има няма 1 час щом се нахранихме момчетата отидоха да се измият.

👑MAGCON👑Donde viven las historias. Descúbrelo ahora