bunlar adam mi?

15 4 6
                                    

Okuldan çıkarken denizin beni sürükleyerek eve goturmesi sinirimi bozmustu .

Yani ne olcakki çocuk beni yemiyor .
" bak kardeşim hoca görevi dağıttı diye bişe demiyorum amaa o sana bi şey yapacak olursa gerisini sen düşün artık..."

" bak deniz birincisi bana kardeşim deme ikincisi allah aşkına ne yapabilir çocuk bana! o pis sapıklardan olsaydı hoca bi kızla bi göreve koymaz demi kardeşim" Kardeşimin üstüne basarak vurgulamistim .

" o zaman senin deyimine göre bu sınıfta hiç pic yok " tabi seni katmassam olmuyo da .. bunu diyecek kadar cesaretim yok.

" ada bunların kactane sevgilisi var biliyomusun sen! "
" e daha iyiya bana bulasmazlar " dedim tabi düşünmeden konusmustum yine bu deniz sonuçta agzimin payını her şekilde verir.

" yaa deniz senin kafanı hiç algilayamiyorum. Bak kızım ! Bunlar şerefsiz diyince sen bunu nereden algiliyosun.  Onlar çok yakışıklı git bunlarla sevgili ol diye mi algiliyosun. "

Ahhhhh deniz sen yine  çok abarttin ama farkında değilsin daha geçen gün çocukla kanka gibi dolaşırken yani iyi anlasmisken sana ne oldu be gülüm. ...

Gibi şeyleri içimden söylenip soylenip duruyodum .

" diyeceklerin bittiyse gidebilirmiyiz amma abarttin sen de ya "

" Hmm " galiba düşünüyordu. " biraz Abartmis olabilirim . "

Oğlum ne birazi dünyayı alt üst ettin bu sadece bir proje ödevi. " yani deniz bunu senden beklenezdim bari gerçeği soylesen sen biraz değil.   çocuğu dogduguna pişman edecek kadar abarttin."

..

Arda ile anlasmıştık ve öğlen 1 de sahil de bulusacaktık. Tabi böyle liseli aşıklar gibi olduğu için deniz sinirleniyodu ve onada hak vermeliydim sonuçta o da benim kırk yillik arkadasim değil. 

Deri ceketi giyip dışarı çıktım sahile doğru ilerlerken arda yi görmüştüm . bankta oturuyodu.

Sonra da beni farkedip bana doğru gelmeye başladı. Aslında projede ne yapacağımı bilmiyodum. Hoca Bize fotoğraf sergisi yaptırmayı dusunuyodu. Ama yinede biz bununla ilgili araştırmayi da yapacaktik. 

Ilk önce Martılar dan başladık. Martıların nesli Martılar ne zamandan beri var felan fotoğrafları çektik arastirmamizi yaptık. 

Geri dönerken bi grup serseri bize bulusacaktı ben karate kursuna gittiğim için bişeler biliyodum ama bu serserilere bulasirsam hayatımı mahvedeceklerini biliyodum.

"Arda boşver bunlara bulasirsak ailelerimize kadar bulasirlar. " bi hastalık nasıl büyüyor ise bu da büyüyebilecek bir hastalikti. Arda ise "ada sen git ben hallederim" dedi.

" arda eminmisin sayıları fazla bende kalcam" dedim. Arda birine doğru gidip yumrukla daldı.

Bense kursta öğrendiklerimizi hatırlamaya calisiyodumki biri benim üstüme doğru geldi çaktım bi yumruk adam yere yıkıldı.

" arda bunlar adam mi? Bi yumrukla yıkıldı adam be " dedim gerçekten de öyleydi yani. Arda sırıtmaya başladı bu da kendini bişey saniyor. Aslında onlarla ugrasacak bişey yoktu bi tanesi güçlüydu o da arda yi devirecek kadar güçlü değildi.

Aaa!! Martılar martıların fotoğrafları nerde çok  emek harcamistim tabi ama kaybolmustular.  " arda kötü bi haberim var ." Arda ne oldu der gibi bakiyodu.  Devam ettim " Martıların fotoğrafları ...yok." dedim ve o da gülmeye başladı çok tatlı güluyodu.  Ama niçin güldugunu bilmiyodum . Ona " neden gülüyor sun arda ne oldu" o hala gülmeye devam
ediyordu....

Arkadaşlar çok geç oldu az yazdım kötü oldu ama bu seferlik böyle diğer bölüm geç gelebilir.

Dedigim gibi yeni yazar olduğum için yazılarım iyi değil .

Yeni Bir BaslangicWhere stories live. Discover now